Εμβολιασμός στις ΕΔ: Έρχεται διαταγή για ορισμένες κατηγορίες στρατιωτικών-στρατευσίμων

Εμβολιασμός στις ΕΔ: Έρχεται διαταγή για ορισμένες κατηγορίες στρατιωτικών-στρατευσίμων

Σύμφωνα με σημερινό (14-11-2021) δημοσίευμα της εφημερίδας «ΜΠΑΜ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ»:

ΚΑΙ ΕΝΩ γυροφέρνει η συζήτηση για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών σε διάφορες επαγγελματικές ομάδες, ουδείς αναφέρεται πλέον στους υπηρετούντες στις Ένοπλες Δυνάμεις, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους παραμένουν...

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου:

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Τρικυμία.. τα ποσοστά στο στράτευμα είναι όσο και στην υπόλοιπη κοινωνία.. αν μάλιστα σκεφτεί κανείς την ηλικία τότε τα ποσοστά είναι εξαιρετικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...και μετά πήγες για ύπνο ήσυχος, αφού κάποια "κορόιδα" με αίσθημα ευθύνης προς τον εαυτό τους και το κοινωνικό σύνολο, έβαλαν "πλάτη" για να κυκλοφορείς έξω ή στην υπηρεσία σου με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια! Στην υγειά τους..Υποχρεωτικότητα χτες..

      Διαγραφή
  2. Όσοι έσπευσαν να εμβολιαστούν χωρίς να υπάρχει καμία εγγύηση για την ασφάλεια και την απόδοση των εμβολίων μόνο ως ανεύθυνοι μπορούν να χαρακτηριστούν και ως χρήσιμοι (…) του συστήματος που αντί να πείσει επέλεξε την τρομοκρατία και τα ακαταδίωκτα των διαφόρων καλοπληρωμένων γκεμπελίσκων του.
    Οι παράνομες και αντισυνταγματικές «υποχρεωτικότητες»
    δεν έχουν θέση σε πολιτισμένες κοινωνίες αλλά σε απολυταρχικές ζούγκλες όσοι δεν επιθυμούν να ζουν ως ελεύθεροι άνθρωποι οι ζούγκλες τους περιμένουν καλό ταξίδι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eκαναν την επιλογη τους, κανεις δεν τους εβαλε το πιστολι στον κροταφο. Ενα εμβολιο θελει 5-10 χρονια δοκιμων για να ελαχιστοποιηθουν παρενεργειες κλπ. Ο χρονος αυτος δεν υπηρχε. Στο απωτερο μελλον ισως τα πραγματα ειναι πιο ξεκαθαρα.

      Διαγραφή
  3. Πώς ακριβώς έβαλες πλάτη; Υποτίθεται ότι ο εμβολιασμός είναι για να προστατεύσει τον εαυτό σου. Επίσης, είναι ασφαλής σύμφωνα με όσα λέει συνεχώς η κυβέρνηση. Αν αισθάνεσαι κορόιδο, να τα βάλεις με αυτούς που σε κορόιδεψαν, όχι με αυτούς που δεν σου υποσχέθηκαν τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή