Έργα 6 εκατ. € από ΕΣΠΑ Θεσσαλίας για ενίσχυση 1ης Στρατιάς-Συνάντηση Δεμέστιχα – Αγοραστού

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού με τον Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο Πέτρο Δεμέστιχα

Το Στρατηγείο της 1ης Στρατιάς στη Λάρισα επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός όπου τον υποδέχτηκε ο Διοικητής Αντιστράτηγος Πέτρος Δεμέστιχας.

Ο κ. Αγοραστός ενημερώθηκε για την πορεία των έργων συνολικού προϋπολογισμού 6 εκατ. ευρώ που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020 και το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα, σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης του Στρατηγείου της 1ης Στρατιάς, ολοκληρώνεται η ενεργειακή αναβάθμιση του 404 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Λάρισας, έχει ολοκληρωθεί η συμβασιοποίηση του μεγαλύτερου μέρους του προγράμματος για την προμήθεια μηχανημάτων έργων που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση ακραίων φαινομένων, δημοπρατείται η ενεργειακή αναβάθμιση του Στρατοδικείου στο κέντρο της Λάρισας ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η αποκατάσταση του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο χώρο του Στρατοπέδου Νικολάου Πλαστήρα.

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει έμπρακτα τις ένοπλες δυνάμεις και την 1η Στρατιά, χρηματοδοτώντας με περισσότερα από 6 εκατ. ευρώ την ενεργειακή αναβάθμιση εγκαταστάσεων και την προμήθεια μηχανημάτων έργου. Αποτελεί απόδειξη σεβασμού και αναγνώρισης στο σημαντικό επιχειρησιακό και κοινωνικό έργο που επιτελούν οι στρατιωτικές μονάδες και το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό τους» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

«Σε συνεργασία με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο και τον Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο Πέτρο Δεμέστιχα ανταποκρινόμαστε και ικανοποιούμε τις ανάγκες προκειμένου η 1η Στρατιά να συνεχίσει με αναβαθμισμένο ρόλο και αυξημένες δυνατότητες διοίκησης και επιρροής να προσφέρει τις πολύτιμες  υπηρεσίες της στη Θεσσαλία και σε ολόκληρη τη χώρα» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

ΠΗΓΗ: larissanet.gr

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Ω ρε φιλε μου, 6.000.000€ από ΕΣΠΑ, πάρε κόσμε λεφτά, δώσε και σε μένα μπάρμπα. Τι να τα κάνουμε τα εσπα, τα θέσπα, τα ξέσπα, τα βρέσπα, όταν δεν πληρώνονται οι υπερωρίες κανονικά, όταν η περιθαλψη παραπαίει, όταν για να γράψεις φάρμακα πρέπει να μεταβείς χιλιόμετρα μακρυά ή ακόμη χειρότερα στο πλησιέστερο στρατιωτικό νοσοκομείο και αυτό σε συγκεκριμένο ωράριο και μετά εάν είσαι τυχερός βρίσκεις φαρμακείο συμβεβλημένο εάν δεν χρωστά το υπεθα στον τοπικό φαρμακευτικό συλλογο. Κατά τα αλλά ανούσιες φωτογραφίσεις, ηλίθια χαμόγελα και σκύψιμο της κεφαλής (έρχονται και κρίσεις), στελέχη με δικια τους αντζεντα, όχι τι συμφερει στην υπηρεσία και άλλες ιστορίες για αρκούδες και αρκουδιάρηδες. Κατάντια ρε κατάντια, κανείς δεν ενδιαφέρεται τελικά για τα στελέχη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μία φορά γκρινιάρης>>>πάντα γκρινιάρης. Δίκαια αυτά που λες αλλά δεν έχουν σχέση με το ΕΣΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εκτός από ξυδάκι να πάρεις και κανένα ψυχοφάρμακο γιατί πολλές εμμονές έχεις για κάποια πρόσωπα που τα βλέπεις σε όποια απάντηση δεν σου αρέσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή