Θεοδωρικάκος: 280 νέα οχήματα σε Έβρο-Αθήνα-Θεσσαλονίκη και Εθνικές Οδούς-Πως κατανέμονται (ΦΩΤΟ)

Θεοδωρικάκος: 280 νέα οχήματα σε Έβρο-Αθήνα-Θεσσαλονίκη και Εθνικές Οδούς-Πως κατανέμονται (ΦΩΤΟ)

Θεοδωρικάκος: Με 280 νέα οχήματα ενισχύουμε την ασφάλεια των πολιτών στα σύνορα, την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και τις εθνικές οδούς

Στο στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας εντάσσονται 280 νέα οχήματα. Η παραλαβή τους έγινε σήμερα από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Αξιωματικών στην Αμυγδαλέζα, παρουσία του Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης Κωνσταντίνο Τσουβάλα και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη.

«Η Ελληνική Αστυνομία, παραλαμβάνει σήμερα 280 νέα οχήματα. Σε συνέχεια της προσπάθειας μας με την αύξησης του αριθμού των περιπολικών κατά 100 που βρίσκονται σε υπηρεσία τις νυχτερινές ώρες στο λεκανοπέδιο της Αττικής, εντείνουμε τις ενέργειές μας για να εξασφαλίσουμε σύγχρονες υποδομές και εφόδια για τους αστυνομικούς μας, οι οποίοι κάνουν μία πάρα πολύ δύσκολη δουλειά επ’ ωφελεία της κοινωνίας. Θα συνεχίσουμε αυτό το πρόγραμμα προμηθειών κατάλληλου υλικού για τους αστυνομικούς, προκειμένου να δουλεύουν και οι ίδιοι με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια» τόνισε σε δήλωση του ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και πρόσθεσε: «Πρόκειται για μια πολύ σημαντική ενίσχυση της Ελληνικής Αστυνομίας. Συνεχίζουμε σταθερά, με σχέδιο, με σκληρή δουλειά, για να διασφαλίσουμε Ασφάλεια για τους πολίτες, Ασφάλεια σ’ όλη την χώρα».

Τα νέα οχήματα της ΕΛ.ΑΣ.

80 περιπολικά (για τη φύλαξη των συνόρων στον Έβρο)

30 οχήματα αγροτικού τύπου (για τη φύλαξη των συνόρων στον Έβρο)

4 οχήματα τύπου SUV (για τη φύλαξη των συνόρων στον Έβρο)

95 μοτοσικλέτες (για τις ομάδες ΔΙ.ΑΣ Αθήνας - Θεσσαλονίκης)

5 Γερανοφόρα

42 ειδικά αυτοκίνητα μεταφοράς ασθενών με covid-19

24 οχήματα για το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμου Νέας Οδού

Η δαπάνη ανέρχεται στα 6.160.220 ευρώ που προήλθαν από τον κρατικό προϋπολογισμό και ευρωπαϊκά κονδύλια.

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Τι να τα κάνουν τα καινούρια περιπολικά, μηχανές, ελικόπτερα, κότερα, ανεμόπτερα ρε τοντορικάκε; Όταν τυπικά και ουσιαστικά δεν υφίσταται αστυνομία με την έννοια του δυτικού κόσμου; Όταν είναι ευνουχισμενοι όπως τα ζώα που λέει και νόμος του βοριδα-τσεκουρίδα; Όταν εξαντλούν την αυστηρότητα σε φουκαραρατζίκια νόμιμους και κανονικούς Έλληνες που όταν χρωστούν στο σίκα-μίκα-ικα οδηγούνται σιδηροδέσμιοι στις δικαστικές αίθουσες με την εντολή των σεβαστών δικαστών βεβαίως βεβαίως, ενώ τα λαμόγια που χρωστούν εκατομμύρια δίνουν δεξιώσεις με εσάς καλεσμένους; Όταν όλα τα βοθροφόρα της Ασίας και της Αφρικής έχουν αδειάσει το περιεχόμενο τους στην μπανανία μας και κάθε μέρα μα κάθε μέρα έχουμε και εκατοντάδες εγκλήματα που στις κανονικές δυτικές δημοκρατίες όλα αυτά τα αποβρασματα θα ήταν τελειωμένα; Α και κάτι άλλο, εάν δεν μπορείς να συντηρήσεις και να υποστηρίξεις σωστά και κανονικά τα υλικά τότε αυτά σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα θα είναι πάλι σαράβαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή