Τροχαίο στον Έβρο: Στην εντατική του νοσοκομείου Διδυμοτείχου ο ΕΠΟΠ Επχιας

Τροχαίο στον Έβρο: Στην εντατική του νοσοκομείου Διδυμοτείχου ο ΕΠΟΠ Επχιας

Στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου νοσηλεύονται οι δύο στρατιωτικοί της 50ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού που τραυματίστηκαν χθες, Πέμπτη 28 Οκτωβρίου το βράδυ στο τροχαίο που σημειώθηκε στον επαρχιακό δρόμο μεταξύ των χωριών Κισσάριο και Αμόριο.

Σοβαρά τραυματισμένος, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου ο επιλοχίας, ηλικίας 36-39 ετών. Ο επιλοχίας τραυματίστηκε στην δεξιά πλευρά και υποβλήθηκε χθες το βράδυ σε χειρουργική επέμβαση η οποία μάλιστα διήρκεσε μέχρι τα ξημερώματα. Οι πληροφορίες του ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ αναφέρουν ότι οι γιατροί ακρωτηρίασαν το ένα πόδι του καθώς ο τραυματισμός του ήταν αρκετά σοβαρός, και στην συνέχεια ο επιλοχίας διασωληνώθηκε. Οι θεράποντες ιατροί αναμένουν να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας του και έπειτα θα μεταφερθεί στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, πιθανότερα μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Αναφορικά με τον Οπλίτη Βραχείας Ανακατάταξης που επίσης επέβαινε στο όχημα, η κατάσταση της υγείας του είναι καλύτερη σήμερα, ωστόσο χρήζει μιας μικρής επέμβασης.

Σημειώνεται ότι το τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (δείτε το θέμα ΕΔΩ) όταν λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη – Ορεστιάδα συγκρούστηκε με το στρατιωτικό τζιπ, το οποίο ήταν σταθμευμένο κατά το ήμισυ επάνω στον επαρχιακό δρόμο, χωρίς αναμμένα φώτα ή άλλα διακριτικά φώτα. Παρά τις προσπάθειες του οδηγού του λεωφορείου να πραγματοποιήσει ελιγμό για να αποφύγει το όχημα σημειώθηκε σύγκρουση. Σημειώνεται ότι εκτός από τους δύο επιβάτες του τζιπ που τραυματίστηκαν, δεν σημειώθηκαν άλλοι τραυματισμοί μεταξύ των επιβαινόντων παρά μόνο υλικές ζημιές στο λεωφορείο.

ΠΗΓΗ: radioevros.gr

Σύμφωνα με το stratiotikathemata.blogspot.com:

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση βρίσκεται ο ΕΠΟΠ Επιλοχίας και διασωληνωμένος στην εντατική ενώ ο στρατιώτης που είναι ΟΒΑ έχει σοβαρό τραύμα στο κεφάλι αλλά η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια