Παρών στην κοπή της πρώτης λαμαρίνας για κατασκευή των φρεγατών Belh@rra θέλει να είναι ο Παναγιωτόπουλος

Παρών στην κοπή της πρώτης λαμαρίνας για κατασκευή των φρεγατών Belh@rra θέλει να είναι ο Παναγιωτόπουλος

Ο υπουργός κατέθεσε το σχετικό αίτημα στη Γαλλίδα ομόλογό του, Φλοράνς Παρλί

Παρών στην κοπή της πρώτης λαμαρίνας για την κατασκευή των γαλλικών φρεγατών θα επιδιώξει να είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Μάλιστα φέρεται να έχει καταθέσει το σχετικό αίτημα και στην Γαλλίδα ομόλογό του Φλοράνς Παρλί κατά την πρόσφατη συνάντησή τους στο Παρίσι για την υπογραφή του μνημονίου αμυντικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, η οποία και του απάντησε πως με μεγάλη της χαρά θα τον καλέσει.

Η κοπή της πρώτης λαμαρίνας που θα δώσει σταδιακά «ζωή» στις υπερσύγχρονες φρεγάτες Belh@rra, θα γίνει από τον ναυπηγικό όμιλο της Naval Group στις εγκαταστάσεις που διατηρεί στην πόλη Λοριάν και ο κ. Παναγιωτόπουλος όπως και συνολικά η κυβέρνηση θέλουν να επικοινωνήσουν το συγκεκριμένο γεγονός, στέλνοντας άλλωστε με αυτόν τον τρόπο ένα ακόμη μήνυμα σε όσους επιβουλεύονται την εδαφική μας ακεραιότητα.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Εκτιμάται ότι πρώτα θα έπρεπε να τακτοποιηθεί το θέμα των κρατήσεων αποστράτων του Ν.4093/12 στη Βουλή, που έχει δημιουργήσει έντονη δυσαρέσκεια στον κόσμο και μετά θα μπορούσε να γίνει και το αναφερόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή