Έβρος-Τροχαίο: Ακρωτηριάστηκε ο Στρατιωτικός – Μεταφέρθηκε στο 424 ΓΣΝΕ

Σε ακρωτηριασμό του κάτω μέρους του ποδιού του Στρατιωτικού που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στον Έβρο προχώρησαν οι γιατροί, ενώ έκριναν απαραίτητη τη διακομιδή του στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Ο Στρατιωτικός τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, όταν λεωφορείο του ΚΤΕΛ έπεσε πάνω στο τζιπ που επέβαινε ο ίδιος και ένας συνάδερφος του, μεταξύ των χωριών Αμόριο και Κισσάριο Σουφλίου.

Ο Στρατιωτικός υποβλήθηκε αρχικά σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, έγινε ακρωτηριασμός στο κάτω μέρος του ποδιού του, αλλά επειδή έχει σοβαρά τραύματα στον θώρακα και στην σπονδυλική στήλη, αποφασίστηκε να μεταφερθεί σήμερα με ασθενοφόρο στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Ο συνάδερφος του ΟΒΑ (Οπλίτης Βραχείας Ανακατάταξης) τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά και ήδη έδωσε κατάθεση στην Αστυνομία, η οποία ερευνά τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος.

Το ίδιο έγινε και με τον οδηγό του λεωφορείου, αλλά και με άλλους αυτόπτες μάρτυρες που ήταν στον παλιό δρόμο που συνδέει τα χωριά Αμόριο και Κισσάριο και είναι παράλληλος στον κάθετο άξονα Αρδανίου-Ορμενίου.

ΠΗΓΗ: Με πληροφορίες από evros-news.gr - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: grtimes.gr - ΦΩΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ: EVROS-NEWS

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια