Έγγραφο ΕΑΑΑ προς ΥΕΘΑ για Επίλυση Οικονομικών Αδικιών που προκύπτουν από εφαρμογή Ν.4093/12

Έγγραφο ΕΑΑΑ προς ΥΕΘΑ για Επίλυση Οικονομικών Αδικιών που προκύπτουν από εφαρμογή Ν.4093/12

Κοινοποιείται παρακάτω έγγραφο της ΕΑΑΑ προς τον κ. ΥΕΘΑ, που αφορά την επίλυση οικονομικών αδικιών, που προκύπτουν από την εφαρμογή του Ν.4093/12:

Ειδικότερα:

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Λαμβάνοντας υπόψη τις κατάφωρες οικονομικές αδικίες που αντιμετωπίζουν τα μέλη μας και οι οποίες τους δημιουργούν αν μη τι άλλο πικρίες, σας παρακαλούμε για την προώθηση των αναφερομένων ανωτέρω σχετικό προτάσεων μας στους αρμόδιους φορείς για επίλυση των. Οι αδικίες αυτές αναφέρονται αναλυτικά στο ανωτέρω σχετικό φωτοαντίγραφο του οποίου σας επισυνάπτουμε .

Επιπλέον εισηγούμεθα να συμπεριληφθεί σε σχέδιο νόμου η κατάργηση της κράτησης από το μέρισμά μας, μείωσης του Ν.4093/12 και να μας επιστραφούν τα αχρεωστήτως παρακρατηθέντα ποσά μέχρι σήμερα, λαμβάνοντας υπόψη ότι:

α. Δεν επιβαρύνεται ο κρατικός προϋπολογισμός παρά μόνο ο προϋπολογισμός του Μ.Τ.Α, το οποίο έχει εγκρίνει ομόφωνα για την επιστροφή.

β. Με την παρακράτηση από το μέρισμα και το ΕΚΟΕΜΑ μειώνονται κατά 20% περίπου και επηρεάζεται και το πληρωτέο ποσό της σύνταξής μας.

γ. Η παρακράτηση γίνεται μόνο στους παλαιότερους συνταξιούχους (2016 και πριν).

Επιπρόσθετα σας παρακαλούμε για τον καθορισμό ημερομηνίας συνάντησης μας προκειμένου να σας εκθέσουμε τα ανωτέρω αναλυτικά.

Το σχετικό έγγραφο:

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Υπογραφει ο Δκτης του Αλεξάνδρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι εκλογες στην ΕΑΑΑ αναγκασαν καποιους να βγαλουν το συγχωροχαρτι για να δειξουν οτι ενδιαφερονται.Δειτε ποιοι υποψηφιοι Προεδροι εκαναν κατι ουσιαστικο οχι να στελνουν μονο επιστολες στα πορταλ.Στον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ-ΣτΕ-ΕΣ τιποτα δεν εκαναν.Υπαρχουν μεγαλα δικηγορικα γραφεια εξωτερικου στην Ελλαδα οπου με ελαχιστο ετησιο κοστος εν ενεργεια και αποστρατοι θα μπορουσαν καλλιστα και γρηγορα να επιλυσουν θεματα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ότι νά'ναι, όπου νά'ναι, όπως νά'ναι. Αδικίες κατάφωρες (sic), κλάμα και κακομοιριά και μάλιστα από κάτι τύπους (όχοι όλοι φυσικά μόνο τα κολητάρια) που παραμέναν μέχρι τα 60 τους ε.ε. σμηναρχάρες (μετά ρίχνανε και μια αναφορά για την αδικία και παίρναν τους βαθμούς) για να παντελονιάζουν το πτητικό και οι νέοι πιλότοι δεν γράφουν ώρες λόγω περικοπών. Ρε σας έχουμε βαρεθεί, κλείστε τα μαγαζάκια σας και άντε στο....... καλό και να μην μας γράφετε, σας έχουμε γράψει όλοι εμείς οι υπόλοιποι ε.ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή