Α/ΓΕΕΘΑ για γαλλικές φρεγάτες: «Έρχεται το Θεόρατο Κύμα»-Η ανάρτηση στο twitter

Α/ΓΕΕΘΑ για γαλλικές φρεγάτες: «Έρχεται το Θεόρατο Κύμα»-Η ανάρτηση στο twitter

Με ανάρτησή του στο Twitter ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Κωνσταντίνος Φλώρος, σχολιάζει ενθουσιωδώς την αμυντική συμφωνία Ελλάδας – Γαλλίας και την προμήθεια 3+1 υπερσύγχρονων φρεγατών

«Υπέροχα Νέα! Στρατηγική Συμφωνία Ελλάδας- Γαλλίας. Κτίζουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις του μέλλοντος. Μετά τις “Ριπές Ανέμου” (αναφερόμενος στα Rafale) έρχεται το “Θεόρατο Κύμα”. Τα νέα “Ξύλινα Τείχη” εν πλω για το Πολεμικό Ναυτικό μας! Όραμα-Οργάνωση-Υλοποίηση. Ο σχεδιασμός προχωρά “Μεθ’ Ορμής Ακαθέκτου”. Και τα καλύτερα έρχονται… Ελλάς – Γαλλία Συμμαχία» έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση στο twitter:

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Αφού έπαιξε το παιχνίδι των ΗΠΑ με τον Πάιατ τώρα πανηγυρίζει . Στο Μαξίμου δεν τον φώναξαν στην τελική σύσκεψη. Τι εννοεί και τα καλύτερα έρχονται. Μάλλον την MDCA με τις ΗΠΑ θεωρεί καλύτερη συμφωνία από τη σημερινή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έπαιξε και έχασε. Δεν κατάλαβε ότι θα μείνει έκθετος; Δεν βλέπει πως αντιμετωπίζονται γενικά οι φίλοι τους; Μήπως εκεί στην κυβέρνηση να δουν ότι είναι καιρός για έναν νέο ΑΓΕΕΘΑ με διακλαδική σκέψη και προσήλωση στην νέα συμφωνία, στο ευρωστρατό και στις νέες γεωστρατηγικές αντιλήψεις όπως αυτές διαμορφώνονται; Στο κάτω κάτω υπάρχει και ο δήμος Παπάγου εάν κάποιος θέλει να πολιτικοποιηθεί. Ζήτω το ΠΝ, ζήτω η Ελλάδα.

      Διαγραφή
  2. Η αλήθεια είναι ότι έπαιξε και παίζει πολύ με τον Πάιατ και τους Αμερικανούς. Τώρα αν έχασε θα δείξει ο χρόνος. Μέχρι στιγμής όμως καλά φαίνεται ότι τα πάει και επιβιώνει με τους σπόνσορες που επέλεξε και με τους πρώην κυβερνώντες και με τους νυν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ καλά κάνεις και τα γράφεις, δεν μπορώ όμως να μην μειδιάσω όταν σκέφτομαι μια φράση ενός αρχηγού που νέοι ανθυπολοχαγοί τότε μας βασανίζει το μυαλό "οι αξιωματικοί δεν είναι ανάπηροι για να έχουν ανάγκη δεκανίκια, ούτε και κοινές γυναίκες για να έχουν ανάγκη από προστάτες", no offense of course, που λένε συχνά πυκνά και οι σύμμαχοι.

      Διαγραφή
  3. Ονειρεύεται την πορεία του μέντορα του Αποστολάκη και αφού έδιωξε τον εξαιρετικά σειρά έχει ο άλλος συγκάτοικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λογικη σκεψη, τωρα τι θα γινει remains to be seen. Xωρις να ειμαι σιγουρος, νομιζω θα μεινει με το ονειρο.

      Διαγραφή