Ηχηρό μήνυμα Α/ΓΕΕΘΑ από Καστελόριζο: Είμαι υπερήφανος που ηγούμαι αυτών των ΕΔ που υπερασπίζονται την εδαφική κυριαρχία της Ελλάδος (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ηχηρό μήνυμα Α/ΓΕΕΘΑ από Καστελόριζο: Είμαι υπερήφανος που ηγούμαι αυτών των ΕΔ που υπερασπίζονται την εδαφική κυριαρχία της Ελλάδος (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στις Εκδηλώσεις για την 78η Επέτειο της Απελευθέρωσης του Καστελόριζου

Την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος παρέστησαν στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 78ης Επετείου της Απελευθέρωσης του Καστελόριζου.

Οι εκδηλώσεις περιελάμβαναν Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σύμης, Τήλου, Χάλκης και Καστελόριζου κ.κ. Χρυσοστόμου Β’, καθώς και κατάθεση Στεφάνου στο Ηρώο του νησιού.

Στη συνέχεια, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, μετέβησαν στην έδρα της Διοίκησης Άμυνας Νήσου Μεγίστης και επισκέφθηκαν το Ταχύ Περιπολικό Κατευθυνόμενων Βλημάτων ΡΟΥΣΣΕΝ.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ απευθυνόμενος στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, τους ευχαρίστησε για τις προσπάθειες που καταβάλουν στο Ανατολικότερο άκρο της Πατρίδας μας και έδωσε κατευθύνσεις για συνεχή επαγρύπνηση.

Με την ολοκλήρωση της επίσκεψης ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος και υπερήφανος που βρίσκεται στο Καστελόριζο στην Επέτειο Απελευθερώσεως και Ενσωματώσεως της Νήσου στον Εθνικό κορμό, επισημαίνοντας ότι «Η νήσος Μεγίστη του Συμπλέγματος, αλλά Μεγίστη και στις ψυχές των Ελλήνων, είναι ένα ιδιαίτερα κομβικό σημείο του Ελληνισμού, πολύ συμβολικό».

Επίσης ανέφερε ότι είναι «υπερήφανος που ηγείται αυτών των ΕΔ, οι οποίες προασπίζονται την εδαφική κυριαρχία και Εθνική κυριαρχία της Ελλάδος».

Κατά την παραμονή τους στο νησί, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, παραβρέθηκαν στην τελετή Αγιασμού στην «Σαντράπεια Αστική Σχολή», με αφορμή την έναρξη του Σχολικού έτους 2021 – 2022.

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια