Στεφανής: Εμφανίζεται έτοιμος να θέσει υποψηφιότητα για βουλευτής

Στεφανής: Εμφανίζεται έτοιμος να θέσει υποψηφιότητα για βουλευτής

Ο τέως ΥΦΕΘΑ μετά τον ανασχηματισμό δέχθηκε πρόταση να ενταχθεί σε άλλο κόμμα, αλλά εκείνος αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση

Όχι απλώς δεν έχει επιλέξει να εγκαταλείψει την πολιτική ο μέχρι πρότινος υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, αλλά είναι διατεθειμένος να ασχοληθεί ακόμη εντονότερα με αυτή.

Σύμφωνα με πηγές του περιβάλλοντός του, ο πάλαι ποτέ Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού και Στρατηγός εν αποστρατεία μελετά πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να κατέβει υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές.

Μάλιστα φέρεται να έχει βρει και περιφέρεια που θα κατέλθει, που δεν είναι άλλη από τα Δωδεκάνησα όπου έχει και τα κατάλληλα ερείσματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως όταν αποχώρησε από την κυβέρνηση με τον ανασχηματισμό της 31ης Αυγούστου, δέχθηκε πρόταση από άλλο κοινοβουλευτικό κόμμα προκειμένου να προσχωρήσει στις τάξεις του, αλλά εκείνος χωρίς δεύτερη σκέψη το αρνήθηκε ευγενικά στον πρόεδρό του, ο οποίος του τηλεφώνησε.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Επιτέλους γιατί είχαμε μια μεγάλη σκασιλα και μεγάλο άγχος, για το πως θα αξιοποιήσουν τον άριστο των αρίστων, έφυγε ένα βάρος από επάνω μας. Γι'αυτό και εγώ, θα μεταφέρω άμεσα, ασκαρδαμυκτι και τοιουτοτρόπως τα εκλογικά δικαιώματα μου, μαζί με χιλιάδες άλλους συναδέλφους ε.ε. και ε.α. για να τον ψηφίσουμε. Ζούμε και αναπνέουμε για να τον δούμε βουλευτή να αγορεύει και να μάχεται για τα δικαιώματα μας μαζί και των νησιωτών. Σύντροφε προχώρα, φούνταρε με φόρα, το θέλει όλη η χώρα. Ερώτηση, τον αλ6 τον ρώτησε ή θα έχουμε δράματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το γεγονός ότι αμέσως μετά την αποπομπή του από την κυβέρνηση δέχθηκε πρόταση από άλλο κόμμα σημαίνει ότι κρατούσε ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας (Δούρειος ίππος) με τα άλλα κόμματα. Δηλ. έκανε αυτό που ξέρει πολύ καλά (ΟΦΑ). Ξεκίνησε με τον Καμένο, τον Τσίπρα και συνέχισε με τον Μητσοτάκη. Τώρα ανέδειξε εαυτόν του ως Μέσι της πολιτικής, διεκδικούμενος από πολλά κόμματα. Τυχερό το κόμμα που θα τον πάρει. Είναι πολύ καλός Δούρειος Ίππος που δύσκολα ανιχνεύεται με λογισμικό antivirus (δεν έχει βγει ακόμα για την περίπτωσή του).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σγά μην μοιράζ και πεντουχίλιαρα (παλιό Λαρσαϊκό γνωμικό). Καλά σοβαρά τώρα, τον έχεις για τόσο έξυπνο; Συγκυρίες και γνωριμίες, όπως σε όλες τις υπηρεσίες της μπανανίας.

      Διαγραφή
  3. Θα σωθεί το κράτος αν βγει βουλευτής ο Στεφανής η ο κάθε Στεφανής.Ολοι αυτοί από νεαροί αξκοι δουλεύουν μόνο για την πάρτη τους.Περα από την πάρτη τους δεν τους απασχολεί τίποτα άλλο.Και καλά κάνουν γιατί έτσι είναι η κοινωνία.Μετα την αποστρατεία αλλος βουλευτής, άλλος διοικητής νοσοκομείου, άλλος διοικητής hot spot, άλλος δήμαρχος κ.ο.κ.Ο τύπος απόστρατος και ΥΦΕΘΑ, ασχολήθηκε καθόλου με τους απόστρατους; Που μας έχουν πετσοκοψει οικονομικά; Σιγά να μην ασχοληθεί,τι τον νοιάζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν λοιπόν είναι όλοι νεαροί αξιωματικοί, κάποιοι παλιοί και οι παραγκουλες τους είναι αυτοί που τους εκμαυλιζουν και αποσταθεροποιούν το σύστημα και το κυριότερο, κλωνοποιουν και προσωποποιούν την αχρηστεία και όχι την αριστεία. Μία ενδελεχή έρευνα αποκαλύπτει για κάθε τυχάρπαστο αχυρανθρωπο (ευτυχώς λίγοι) τι έκανε στην διάρκεια της θητείας τους ή εαν προσέφερε κάτι ουσιαστικά χειροπιαστό στην πατρίδα. Παράλληλα, η Τουρκία εγκαινιάζει τον ουρανοξύστη στις ΗΠΑ και εμείς αναμένουμε από τους συμμάχους στο ΝΑΤΟ και τους λοιπούς Ευρωπαίους να πάρουν θέση για την συνεχιζόμενη χωρίς όριο παραβατική συμπεριφορά τους. Τουλάχιστον να ενεργοποιουσαμε το άρθρο 5 για τον υβριδικό πόλεμο που δεχόμαστε καθημερινά στην κυριαρχία μας και να δούμε τις εντυπώσεις να το διασκεδάσουμε κιόλας. Το θέμα λοιπόν δεν είναι οι περικοπές, το θέμα είναι εάν μεθαύριο θα υπάρχει χώρα για να παίρνεις εσύ την σύνταξη σου και όχι να κλαιγεσαι συνέχεια.

      Διαγραφή