Άρχισαν οι μειώσεις εισοδημάτων και σε Στρατιωτικούς-Εφαρμογή ενισχυμένου μισθολογίου: ΒΙΝΤΕΟ-Παρέμβαση Προέδρου ΕΣΠΕΗΠ

Άρχισαν οι μειώσεις εισοδημάτων και σε Στρατιωτικούς-Εφαρμογή ενισχυμένου μισθολογίου: ΒΙΝΤΕΟ-Παρέμβαση Προέδρου ΕΣΠΕΗΠ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΣΠΕΗΠ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΗΠΕΙΡΟΣ TV1 - Άρχισαν οι μειώσεις εισοδημάτων και σε Στρατιωτικούς. ΝΑΙ στην υποχρεωτικότητα των προεκλογικών δεσμεύσεων της κυβέρνησης-Ποια κύρια προβλήματα των Στρατιωτικών αναζητούν επιτέλους λύσεις. Όλες οι εξελίξεις

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Ηπείρου και Γεν Γραμματέας της Ομοσπονδίας (ΠΟΜΕΝΣ) Γιώργος Θεοδώρου μιλά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΗΠΕΙΡΟΣ TV 1 και στην δημοσιογράφο Γιώτα Σταύρου για όλες τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τους Στρατιωτικούς.

Μιλά για τις συνέπειες της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών για την αρνητική θέση της Ένωσης στο θέμα αυτό, που προκαλούν και τις πρώτες μειώσεις σε εισοδήματα και Στρατιωτικών, ενώ ζητά να εφαρμοστούν οι προεκλογικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης για το μισθολόγιο. Ζητά να λυθούν τα θέμα με τις αποζημιώσεις στον Έβρο, καθώς και για τις αποζημιώσεις σε ασκήσεις.

Τέλος θέτει εκ νέου το θέμα της υπερωριακής αποζημίωσης και της νυχτερινής απασχόλησης ενώ επαναφέρει και το θέμα της υγειονομικής περίθαλψης για το οποίο ζητά επιτέλους λύσεις.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Τζαμπα παιδευεστε κυριοι..
    Οι πορφυρογέννητοι ακαπνοι της παρανομης κυβερνησεως, δεν χαμπαριαζουν απο εκκλησεις.
    Δεν σέβονται, δεν ενδιαφερονται.
    Απλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή