Χίος: Επίσκεψη Χαρδαλιά στην ΠΕ/96 ΑΔΤΕ και στα ΕΦ «ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ»-«ΠΑΝΑΓΙΑΣ»-«ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ» (ΦΩΤΟ)

Χίος: Επίσκεψη Χαρδαλιά στην ΠΕ/96 ΑΔΤΕ και στα ΕΦ «ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ»-«ΠΑΝΑΓΙΑΣ»-«ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ» (ΦΩΤΟ)

Παρουσία ΥΦΕΘΑ Νικόλαου Χαρδαλιά στην τελική φάση της ΤΑΜΣ «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ-21» στη Χίο – Επίσκεψη σε ΕΦ «ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ», «ΠΑΝΑΓΙΑΣ» και «ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ»

O Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, την Τετάρτη 29 και την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021, στο πλαίσιο παρακολούθησης δραστηριοτήτων της Εθνικής Διακλαδικής Άσκησης Μεγάλης Κλίμακας «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ-21», επισκέφθηκε την Περιοχή Ευθύνης της 96 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής «ΧΙΟΣ» (ΑΔΤΕ).

Την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, μετέβη στις νήσους Οινούσσες και Παναγιά, όπου επισκέφθηκε τα ομώνυμα Επιτηρητικά Φυλάκια (ΕΦ). Κατά την παραμονή του, ενημερώθηκε για την αποστολή, το έργο και τις δραστηριότητες τους, επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις και συνομίλησε με το προσωπικό, το οποίο συνεχάρη γιατί επιτελεί το καθήκον του με υψηλό επαγγελματισμό και ισχυρό αίσθημα ευθύνης. Επίσης, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Οινουσσών κ. Γεώργιο Δανιήλ.

Ακολούθως μετέβη στη νήσο Χίο, όπου επισκέφθηκε το ΕΦ «ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ».

Σήμερα, Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου, παρακολούθησε τις δραστηριότητες της Ημέρας Διακεκριμένων Επισκεπτών και την τελική φάση της ΤΑΜΣ «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ-21», που πραγματοποιήθηκαν στην ακτή «Μανάγρου», στη νήσο Χίο.

Την άσκηση παρακολούθησαν επίσης, ο Αντιστράτηγος Νικόλαος Φλάρης ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Παντελής Μπουγδάνος, ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης, εν αποστρατεία Ανώτατοι Αξιωματικοί του Στρατού Ξηράς καθώς και αντιπροσωπείες στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια