ΓΕΕΘΑ: Χορήγηση Άδειας 5 ημερών στο Στρατιωτικό-Πολιτικό Προσωπικό που Εμβολιάσθηκε (ΕΓΓΡΑΦΟ)

ΓΕΕΘΑ: Χορήγηση Άδειας 5 ημερών στο Στρατιωτικό-Πολιτικό Προσωπικό που Εμβολιάσθηκε (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Σύμφωνα με ΣΗΜΑ του ΓΕΕΘΑ που δημοσιοποίησε το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ:

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ - ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ (ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ COVID 19)

ΣΧΕΤ. : Ν.3528/2007 (Α'26)Φ.400/34/292616/Σ.4753/31-08-2016/ΚΥΑ ΥΕΘΑ & ΑΝΥΕΘΑ (ΦΕΚ Β'2808)

1. ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΥΠΕΘΑ, ΝΑ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΑΔΕΙΑ ΠΕΝΤΕ (5) ΗΜΕΡΩΝ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ, ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ.

2. Η ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΔΕΙΑ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ, Η ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡ.1Α ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 33 ΤΟΥ Ν.4816/2021 (Α' 118).

Δείτε το σχετικό σήμα:

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Οταν "επιδοτεις" το εμβολιο με 5ημερη αδεια η αντιστοιχα με 150 ευρω για τα πιτσιρικια, τοτε σημαινει οτι δεν μπορεις να πεισεις με επιχειρηματα σοβαρα τον πληθυσμο.
    Η ξεφτυλα ειναι οτι το υπουργειο εθν αμυνας μπλεκει σε αυτο το γαιτανακι και φυσικα δημιουργει προβλημα "αντιπαλοτητας" μεταξυ των συναδελφων.
    Ηδη τσακωνονται οι εμβολιασμενοι πως θα κανουν τις εφημεριες των ανεμβολιαστων και οι μεν ριχνουν ευθυνες στους δε.
    Ας σκεφτει το υπουργειο τι θα γινει σε περιπτωση που ο εμβολιασμος γινει υποχρεωτικος για ολο το στρατευμα...φανταστειτε πιλοτους αερισκαφων να μπαινουν σε αναστολη, διοικητες σχηματισμων στον εβρο να μπαινουν αε αναστολη, στελεχη των ειδικων δυναμεων να μπαινουν σε αναστολη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα νοσοκομεία τί γίνεται? Θα μας πει κανένας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσο πιο χαμηλά θα πέσετε μωρέ κορωνολάγνοι οσφυοκάμπτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί πρέπει κάποιος που προβαίνει σε μια ιατρική πράξη αυτοβούλος να πριμοδοτείται? Τις εργατώρες αυτές τις πληρώνει ο φορολγούμενος λαός και όχι εσύ Παναγιωτόπουλε. Γιατί δημιουργείται διχόνοιες και αντιπαλότητες στο στράτευμα χωρίς λόγο ή μάλλον αυτό θέλεται να κάνετε να επέμβετε τόσα ωμά στα συνταγματικά δικαιώματα του κάθε ανθρώπου. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ αλλά ποιός την έχασε για να τη βρεί Έλληνας πολιτικός. Καλή επιτυχία και στον ομότιμο σας νέο υπουργό υγείας ή αλλιώς κολοτούμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή