ΑΝΕΑΕΔ καλεί Πρωθυπουργό για άμεση παύση κρατήσεων ν.4093/12 και επιστροφή παρακρατηθέντων (ΕΓΓΡΑΦΟ)

ΑΝΕΑΕΔ καλεί Πρωθυπουργό για άμεση παύση κρατήσεων ν.4093/12 και επιστροφή παρακρατηθέντων (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Δείτε παρακάτω ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Ένωσης Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ) σχετικά με τη διακοπή κρατήσεων του ν.4093/2012 στα Μετοχικά Ταμεία και επιστροφή των μη νόμιμα παρακρατηθέντων ποσών

Ειδικότερα:

Καλεί

Το Πρωθυπουργό, τα Κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου, τους αρμόδιους Υπουργούς, την Στρατιωτική Ηγεσία, επιτέλους να αναλάβουν άμεσα όλες απαιτούμενες, προβλεπόμενες και επιβαλλόμενες ενέργειες προκειμένου:

α. Να σταματήσουν άμεσα οι κρατήσεις του ν. 4093/2012 που έπρεπε να έχει γίνει από την δημοσίευση του ν.4387/2016

β. Να επιστραφούν σε όλους τους δικαιούχους συναδέλφους όλα τα παρακρατηθέντα ποσά από την δημοσίευση του ν.4387/2016 μέχρι την ημερομηνία διακοπής αυτών των κρατήσεων.

γ. Να διαγραφούν από τον Υποτομέα των Οργανισμών Κοινωνικής Ασφάλισης του Μητρώου των Φορέων Γενικής Κυβέρνησης της ΕΛΣΤΑΤ

δ. Να διαγραφούν από τους φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης (αρμοδιότητας ΥΠ.ΕΘ.Α.) και τον Κοινωνικό Προϋπολογισμό.

ε. Να καταργηθούν - ακυρωθούν τα έγγραφα του Υπουργείου Εργασίας και της ΕΛΣΤΑΤ με τα οποία από το 2012 παράτυπα και χωρίς πραγματική νομική κάλυψη τα Μετοχικά Ταμεία και το ΕΚΟΕΜ έχουν ενταχθεί στους φορείς της Γενικής Κυβέρνησης ως Οργανισμοί Κοινωνικής Ασφάλισης.

στ. Να καταργηθεί η εγκύκλιος με την οποία έχει θεσπιστεί η αποστολή των στοιχείων του Μερίσματος και του ΕΚΟΕΜ στην ΗΔΙΚΑ.

Δείτε το σχετικό έγγραφο:

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Απαντήσεις
    1. Ε! Αφου αφου το εγραψες εσυ....Για μια ακομη φορα αποδεικνυεται οτι οταν ακους για πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι.Ο ΄΄συναδελφος΄΄να γνωριζει οτι ουτε τον γραφοντα αφορουν αλλα το στηριζουμε ολοι την ΑΔΙΚΙΑ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ.

      Διαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στην ΑΝΕΑΕΔ ! Αφού δεν το κάνουν οι άλλοι τουλάχιστον το έκανε αυτή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή