Κοινή εμφάνιση Α/ΓΕΕΘΑ με Διευθυντή Αεροπορίας Στρατού (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινή εμφάνιση του ΑΓΕΕΘΑ, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου με τον Διευθυντή Αεροπορίας Στρατού, Υποστράτηγο Γεώργιο Κουμεντάκο

Η κοινή επίσκεψή τους γίνεται δύο σχεδόν 24ωρα μετά την είδηση περί παραίτησης του ΔΑΣ, κάτι που διαψεύσθηκε από τον ίδιο τον ΥΕΘΑ Νίκο Παναγιωτόπουλο και το ΓΕΣ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ:

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στην 112 ΠΜ στην Ελευσίνα και στο 2ο ΣΥΑΣ στα Μέγαρα

Την Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, επισκέφθηκε την 112 Πτέρυγα Μάχης (112 ΠΜ) στην Ελευσίνα, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης (ΔΑΥ) Υποπτέραρχο (Ι) Γεώργιο Βαγενά και το 2ο Συγκρότημα Αεροπορίας Στρατού (2ο ΣΥΑΣ), συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αεροπορίας Στρατού (ΔΑΣ) του ΓΕΣ Υποστράτηγο Γεώργιο Κουμεντάκο.

Κατά την επίσκεψή του ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ συνομίλησε με τους χειριστές των ιπτάμενων μέσων, μεταξύ των οποίων και κάποιοι που μόλις είχαν προσγειωθεί από τα μέτωπα της πυρκαγιάς, τους μηχανικούς αεροσκαφών και ελικοπτέρων καθώς και με το λοιπό προσωπικό υποστήριξης εδάφους, τους οποίους ευχαρίστησε για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που έχουν καταβάλλει έως τώρα στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών, ανταποκρινόμενοι στις υψηλές απαιτήσεις, πολλές φορές αγγίζοντας τα όρια των φυσικών τους αντοχών. Τόνισε επίσης ότι ο αγώνας που δίνουν αδιάκοπα τις τελευταίες ημέρες τυγχάνει ευρείας αναγνώρισης από το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.

Επίσης ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, επεσήμανε την σπουδαιότητα της απαρέγκλιτης τήρησης των μέτρων και των κανόνων ασφαλείας καθώς και τη συνεχή εγρήγορση καθ΄ όλη την διάρκεια της εκτέλεσης των αποστολών τους.

Στην 112 ΠΜ ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με προσωπικό της Γαλλίας, το οποίο μόλις είχε επιστρέψει από αποστολή πυρόσβεσης και το οποίο συνδράμει την χώρα μας στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών, εκφράζοντας τις εγκάρδιες και ειλικρινείς ευχαριστίες του.

Κλικ για μεγέθυνση:Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Χα, Χα, Χα. Τελικά είναι καλοκαιρινός θίασος το ΓΕΕΘΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά, αργά χθες το βράδυ, και αφού η είδηση είχε μεταδοθεί από όλα τα μέσα ενημέρωσης, ο παριστάνων κάποιον υπουργό βγήκε κι έκανε κάποια δήλωση, λέγοντας ότι η όποια παραίτηση κάποιου, ίσως δεν ισχύει, και έριξε το φταίξιμο κάπου άλλου και γενικά σε δημοσιογράφους. Κρίμα, ο δε παριστάνων κάποιος, έναν κάποιο υποστράτηγο, με την "απόσυρση" της όποιας παραίτησης, έχει υποβαθμιστεί σε κάποιον απλό ένστολο δημόσιο υπάλληλο. Τελικά εκ των πραγμάτων, αποδεικνύεται ότι ΑΓΕΕΘΑ και ΑΓΕΣ, καλώς ζητούσαν την πιθανολογούμενη όποια μετακίνηση, κάποιων κάπου αλλού, κάποτε. Όλα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις. Κρίμα για τις ΕΔ και τα γενναία στελέχη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή