Με προσωπική εποπτεία Α/ΓΕΕΘΑ η αναμόρφωση ΚΑΑΥ και θερινών παραθεριστηρίων αποστράτων

Με προσωπική εποπτεία Α/ΓΕΕΘΑ η αναμόρφωση ΚΑΑΥ και θερινών παραθεριστηρίων αποστράτων

Τα εύσημα στον Αρχηγό

Ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος είναι αυτήν την περίοδο στην πρώτη γραμμή του μετώπου κόντρα στις πυρκαγιές και χθες παρουσίασε όλο το επιχειρησιακό σχέδιο των Ενόπλων Δυνάμεων για την περαιτέρω εμπλοκή τους στην επιτήρηση και την πρόληψη της εκδήλωσης πυρκαγιών.

Μαθαίνω, πάντως, ότι και σε κάτι άλλο τα πήγε καλά ο Αρχηγός: Στην αναμόρφωση των ΚΑΑΥ, των θερινών παραθεριστηρίων των αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων, τα οποία έχει φροντίσει ιδιαίτερα, με προσωπική εποπτεία. Άλλωστε, και ο ίδιος παραθερίζει στο θέρετρο του Αγίου Ανδρέα, όσο του το επιτρέπουν τα καθήκοντά του.

Αν μη τι άλλο, τα καλά να λέγονται, γιατί είναι ο πρώτος Αρχηγός εδώ και χρόνια που επέδειξε διάθεση μέριμνας και για τους αποστράτους αλλά και τους εν ενεργεία στρατιωτικούς, που θέλουν να κάνουν οικογενειακά διακοπές ποιοτικές και οικονομικές.

ΠΗΓΗ: POLITICAL 06/08/2021 - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.gr]

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. Αφηστε τους πυροπληκτους του Ματι ακομα μεσα..τρια χρονια πανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aκριβως παραειναι πια. Δεκαδες αναπληρωματικοι σε καποιες σειρες. Τι κανουν πια εκει περα?

      Διαγραφή
  2. Α στο καλό σας, συγκινήθηκα μέρες που είναι. Ε αφού είναι και προσωπική εποπτεία, άλλος ένας στρατηγός που ήθελε μηχανικό, όπως λένε οι συμμαθητές, αλλά κατέληξε στο πεζικό λόγω κλήρωσης. Πάντως το καλό να λέγετε, έπιασαν τόπο οι βαθμοί και οι θέσεις, πάντα τέτοια και εις ανώτερα, άντε και εργολάβος σε λίγο καιρό που θα συνταξιοδοτηθεί από τον ΕΦΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε βέβαια να εξασφαλίσει και αυτός και οι όμοιοι του ΔΩΡΕΑΝ διακοπές, μέχρι τα βαθιά γεράματα, όταν οι υπόλοιποι χαμηλοβαθμοι δυστυχώς χρειάζονται μισό μισθό για λίγες μέρες διακοπών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γενικώς να μην φάνε από τώρα, έρχεται σούπα μινεστρόνε. Θα τρίβουν τα βυζιά τους όσοι λογαριάζουν χωρίς τον αλογάριαστο. Και κάτι άλλο, αν δεν "γράφουν" στο γυαλί, καθόλου όμως, καλύτερα να μην μοιράζουν φωτό στα μέσα, ίσως από απόσταση, κάτι να γίνεται.

      Διαγραφή
  4. Αναφορά στη Βουλή για ελεύθερη πρόσβαση αστυνομικών και οικογενειών τους στα ΚΑΑΥ
    https://www.staratalogia.gr/2021/06/blog-post_33.html
    Ο YΕΘΑ κ Παναγιωτοπουλος εχει ηδη απαντησει αλλα …
    ΥΕΘΑ καταγγέλλει πυρόπληκτους: Παράνομα έκαναν τα ΚΑΑΥ εξοχικά
    https://armyvoice.gr/2021/06/yetha-kataggellei-pyropliktoys-paranoma-ekanan-ta-kaay-exochika/
    Οι θερινές εγκαταστάσεις είναι περιορισμένης χωρητικότητας και σε φουλ σεζόν περιόδους, ίσα – ίσα που επαρκούν για τα στελέχη του Στρατού, που δεν μπορούν να βρουν ξαπλώστρα ή τραπέζι στα εστιατόρια. Το ότι γινόταν μια εξυπηρέτηση Αστυνομικων δε σημαίνει ότι αυτό θα πρέπει να γίνει και επίσημα. Με αυτή τη λογική ποιος μπορεί να αποκλείσει την περίπτωση, ότι εάν η είσοδος των Αστυνομικών κατοχυρωθεί νόμιμα, δε θα ζητήσουν αύριο και κάποιο αριθμό οικημάτων να παραθερίζουν, το οποίο εάν συμβεί θα είναι εις βάρος των στελεχών του ΣΞ; Γιατί να μην εισέρχονται οι Νοσοκόμοι, οι Αρτοποιοί και οι Γιατροί;Όλοι έχουν πληγεί οικονομικά όχι μόνο οι Αστυνομικοί,
    Τα ΚΑΑΥ είναι μόνο για τα στελέχη του Στρατού Ξηράς/ΠΑ/ΠΝ και για κανέναν άλλο.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Oι Αστυνομικοι εχουν γινει δικαιουχοι στα Στρατιωτικα Νοσοκομεια, (δεν εννοω το ΝΙΜΤΣ). Για ποιο λογο? Απομυζουν το ΜΤΣ. Ενας απο τους λογους που εχει φθασει σε αυτα τα μικρα επιπεδα το μερισμα του ΜΤΣ ειναι οτι οι Αστυνομικοι συνεισφερουν πολυ λιγα. Για ποιο λογο? Στο Διοικητικο συμβουλιο του ΝΙΜΤΣ η ΕΑΑΣ εχει στειλει αντιπροσωπο/μελος Αστυνομικο με αποτελεσμα στο ΔΣ/ΝΙΜΤΣ να υπαρχουν δυο μελη Αστυνομικοι (τον δευτερο τον εχει στειλει η Αστυνομια) και κανενας του Στρατου Ξηρας. Για ποιο λογο? Και καλα καποιοι απο το ΔΣ της ΕΑΑΣ αποφασισαν ετσι (για ποιο λογο αραγε?), δεν μπορει να μπουν καποιες δικλειδες για να μην γινονται αυτα?

      Διαγραφή
  5. Σχετ: Σχόλιο 08, 2021 3:46:00. Πραγματικά αυτό που έχει γίνει να στείλουν Αστυνομικό για αντιπρόσωπο των Αποστράτων του Στρατού Ξηράς στο ΝΙΜΤΣ
    αποτελεί τον υπέρτατο ευτελισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή