Οι Στρατιωτικοί Θεσσαλονίκης συγκέντρωσαν βοήθεια για τους πυρόπληκτους

Οι Στρατιωτικοί Θεσσαλονίκης συγκέντρωσαν βοήθεια για τους πυρόπληκτους

Η Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Θεσσαλονίκης δείχνοντας ακόμα μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο, με χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και των αντιπροσώπων, αγοράστηκαν είδη πρώτης ανάγκης για τους πυροπαθείς συνανθρώπους μας. Σαν Ένωση δεν είμαστε μόνο διπλά στο συνάδελφο αλλά και διπλά στο συνάνθρωπο.

Ευχαριστούμε Ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Θεόδωρο Τσαϊρίδη και το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Θεσσαλονίκης, για την πολύτιμη βοήθεια στην αποστολή των ειδών στους συνανθρώπους μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
-Ο- Πρόεδρος ΕΠΟΠ Επχίας(ΠΒ) Αθανάσιος Σαρρής
-Ο- Γενικός Γραμματέας ΕΜΘ Αλχίας(ΤΘ) Στάικος Δημήτριος

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Ότι του φανεί του λωλοστεφανή, κυριολεκτικά όμως. Με κάτι χαρτιά κουζίνας(;) και κάτι οκτάδες χαρτί υγείας και κάτι κιβωτιακια με το σήμα της "ένωσης" (βεβαίως, βεβαίως) δεν αποτελούν βοήθεια ουσιαστική, παρά μόνο για την διαφήμιση ( έτσι νομίζουν στο μυαλό κάποιων) της "ένωσης". Κατάντια , που όμως δεν έχει σχέση με τις ΕΔ. Η παροιμία λέει "κάνε το καλό και ριξτο στο γιαλό". Άντε γιατι πολύ της μοδός έχει γίνει η βοήθεια με άπειρες φωτογραφίες, σελφις, κλιπακια και σήματα των μονάδων, ενώσεων, που απηχούν μόνο προσωπικές φιλοδοξίες (κάκιστα), του κάθε τοπικού διοικητή, προέδρου, μέλους κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή