Πρώτα πλάνα από το Rafale: Το μήνυμα Α/ΓΕΕΘΑ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Πρώτα πλάνα από το Rafale: Το μήνυμα Α/ΓΕΕΘΑ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος βρίσκεται αυτή την στιγμή, μαζί με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και τον Α/ΓΕΑ στη Γαλλία, συμμετέχοντας στην τελετή παραλαβής του πρώτου ελληνικού μαχητικού Rafale, με τον ίδιο να πραγματοποιεί αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτυώσης, παρουσιάζοντας τα πρώτα πλάνα από την ελληνική «ριπή ανέμου»

Αρχικά, ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας έγραψε στα γαλλικά ότι «τα Rafale έρχονται» ενώ στη συνέχεια δημοσίευσε φωτογραφίες από την εκδήλωση στην αεροπορική βάση Istres, στη νότια Γαλλία, όπου δίνει το παρών μαζί με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον Αντιπτέραρχο Γεώργιο Μπλιούμη, σε μια ιστορική πραγματικά ημέρα.

Ο Α/ΓΕΕΘΑ είπε αρχικά: «#Rafale_En_Route Έτσι εκκινούν ενίοτε οι καταιγίδες… Με «Ριπές» Ανέμου Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε!!!».

Σε δεύτερη ανάρτηση δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θαυμάζοντας τα Εθνικά μας Χρώματα στο 1ο #Rafale! Πραγματικά μοναδική στιγμή για την #ΠΑ και τις #ΕΔ. Εν αναμονή για τις ακόμα 17 «Ριπές» που θα «αλλάξουν τα δεδομένα», εξασφαλίζοντας καθαρό στρατηγικό πλεονέκτημα στους Ουρανούς μας!!Οι πρώτοι Πιλότοι ήδη εκπαιδεύονται πυρετωδώς και σύντομα θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους στους αιθέρες μας με τα ολοκαίνουρια φτερά τους! «ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ».

Πολλαπλασιαστής ισχύος και ταυτόχρονα εγγυητής ασφάλειας, ειρήνης και σταθερότητας! Συγχαίρω όλους όσοι συνέβαλαν στην σημερινή ιστορική ημέρα! Νέος ζωτικός σύνδεσμος στην ιδιαίτερη σχέση , που και πάλι επιλέγουν να βρεθούν στην σωστή πλευρά της ιστορίας, με σεβασμό και προσήλωση στο Διεθνές Δίκαιο και τις σχέσεις καλής γειτονίας! Vive les relations Franco-Grecques!».


ΠΗΓΗ: onalert.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια