Τo ΜΤΣ στηρίζει την εκπαίδευση στην Ίμβρο (ΦΩΤΟ)

Τo ΜΤΣ στηρίζει την εκπαίδευση στην Ίμβρο (ΦΩΤΟ)

Την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλος, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού, στην Αθήνα.

Εκτός από τον Γενικό Δντη του ΜΤΣ Σχη (Ο) Αντώνογλου Δημήτριο, παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Π.Ο.Α.Α.Σ.Α. Χριστακόπουλος Ευάγγελος και Αναγνώστου Γρηγόριος. Το ΜΤΣ και η Π.Ο.Α.Α.Σ.Α. με βαθιά ενσυναίσθηση και αποδεικνύοντας εμπράκτως τη στήριξή τους στις πρωτοβουλίες της Ιεράς Μητροπόλεως Ίμβρου και Τενέδου για την παροχή βοήθειας στα Ελληνικά σχολεία, σαν ελάχιστη συνεισφορά στο θεάρεστο έργο της για την στήριξη του κοινωνικού συνόλου και δη του Ελληνισμού, συνέδραμαν προσφέροντας οικονομική ενίσχυση (από χορηγίες τραπεζών) προς τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων (7 Ελληνικά σχολεία στην Ίμβρο και 1 στην Τένεδο) των νησιών. Η δωρεά αυτή, εξαιτίας μάλιστα και της υγειονομικής κρίσης, κρίνεται ουσιαστική, καθώς δείχνει εμπράκτως την αγάπη και τη συμπαράσταση του ΜΤΣ και της ΠΟ.Α.Α.Σ.Α προς το θεάρεστο έργο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στον Μητροπολίτη κ. Κύριλλο επιδόθηκε και τιμητική πλακέτα.

Κλικ για μεγέθυνση:


Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Η ποαασα τί ακριβώς έκανε εκεί? Συναποφασίζουν? Θα πληρώσουν καμία κράτηση? Οι τράπεζες δηλαδή τα χορήγησαν μέσω του ΜΤΣ? Περίεργα πράγματα.. υπάρχουν και άλλες χορηγίες τραπεζών που διανέμονται μέσω ΜΤΣ? Υπάρχουν και άλλες χορηγίες που διεκπεραιώνει το ΜΤΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι δουλειά έχουν οι παπάδες με το ΜΤΣ; Γιατί μόνο οι συνδικαλιστές αστυνομικοί οι οποίοι δεν έχουν και σχέση ως ομοσπονδία με το ΜΤΣ; Ποιός πληρώνει τον βαρκάρη; Πότε τα διοικητικά συμβούλια και φυσικά οι φυσικοί λειτουργοί τους για λάθη βκαι παραλείψεις θα λογοδοτούν κανονικά και ποινικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή