Λαμία: Συνάντηση Α/ΓΕΣ με Μητροπολίτη Φθιώτιδας Συμεών (ΦΩΤΟ)

Εθιμοτυπική και ουσιαστική συνάντηση είχε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση.

Ο Αρχηγός ΓΕΣ διερχόμενος εν συντομία την πόλη μας για υπηρεσιακούς λόγους επισκέφτηκε το Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου και στο πλαίσιο αυτής της επισκέψεως είχε και μια γόνιμη συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Συμεών.

Στη συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και συνεργασίας των Ενόπλων Δυνάμεων με την τοπική μας Εκκλησία, ενώ παρόντες ήταν ο Διοικητής του Σώματος Υλικού Πολέμου, Υποστράτηγος Μιχαήλ Γαλανός και ο Ανώτατος Διοικητής Φρουράς Λαμίας και Διοικητής του ΚΕΥΠ, Ταξίαρχος Μιχαήλ Κρητσωτάκης.

Ο κ. Συμεών μάλιστα είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον κ. Αρχηγό για τις ποιμαντικές, κοινωνικές και εκπαιδευτικές δομές και δράσεις της Μητροπόλεως και τον προσκάλεσε να επισκεφτεί σε άλλη ευκαιρία το Κατασκηνωτικό Κέντρο «Η Αγία Αικατερίνη» της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος στο Καινούργιο Λοκρίδος.

Κλικ για μεγέθυνση:ΠΗΓΗ: kaliterilamia.gr

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. ...συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και συνεργασίας των Ενόπλων Δυνάμεων με την τοπική μας Εκκλησία..... Τα οποία είναι πια ακριβώς είπαμε;
    Μα σε τι χρησιμεύουν πλέον αυτές οι επισκέψεις και οι δημοσιεύσεις με πλούσια φωτογραφική κάλυψη; Ούτε στην δεκαετία του 70, δεν υπήρχε τέτοια επισκεψιμότητα σε εκκλησίες και εκκλησιαστικούς παράγοντες. Δεν είναι κατ'ανάγκη κάτι μεμπτό, αλλά όχι και αναγκαίο σε τέτοιο βαθμό και συχνότητα έως υπερβολή. Εάν είναι περισσότερο προσωπική ανάγκη τότε μήπως είναι καλύτερα να παραμένουν ιδιωτικά όλα αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή