Πέντε ημέρες άδεια στα στελέχη ΕΔ που θα εμβολιαστούν

Πέντε ημέρες άδεια στα στελέχη ΕΔ που θα εμβολιαστούν

Το κίνητρο που θα δοθεί στα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων που έχουν ήδη εμβολιαστεί ή θα επιλέξουν να εμβολιαστούν διευκρίνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «οι στρατεύσιμοι και οι μόνιμα υπηρετούντες στις Ένοπλες Δυνάμεις που έχουν στο παρελθόν εμβολιαστεί και όσοι εξακολουθούν να υπηρετούν τη θητεία τους ή στο εξής θα προσέρχονται και θα εμβολιάζονται, θα λαμβάνουν πέντε ημέρες άδεια. Δεν είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός, είναι εθελοντικός με κίνητρο τις πέντε αυτές ημέρες».

Σημειώνεται ότι χθες ο πρωθυπουργός ανέφερε πως στο εξής «μόνιμοι και στρατεύσιμοι θα έχουν τη δυνατότητα, αλλά και κίνητρα, να εμβολιάζονται μέσα στις μονάδες τους. Όποτε το θελήσουν οι πρώτοι και με τη στράτευσή τους οι δεύτεροι».


ΠΗΓΗ: kathimerini.gr

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. Πω πω κατάντια Χριστέ μου.....
    Και η απάντηση μόλις ζητήσεις την αδεια: τώρα δεν γίνετε έχουμε άσκηση, έχουμε ταξίδι, έχουμε δουλειές, πρέπει να κάνεις υπηρεσίες, .....κλπ κλπ...
    Εκεί πάνω στο πεντάγωνο όλα καλά???????? Στο σπίτι όλοι καλα??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τον οπλίτη θητείας το καταλαβαίνω. Για τον ΟΒΑ το καταλαβαίνω. Για τον νεαρο και χαμηλοβαθμο ακομη ΕΠΟΠ, Υπαξιωματικο και ΔΕΑ οριακά να το καταπιώ..Το ότι η ανταποδοτική 5νθημερη άδεια αναφέρεται γενικά στους "ΜΌΝΙΜΟΥΣ", αποτελεί ΌΝΕΙΔΟΣ για τις Ένοπλες Δυνάμεις. Το να αντιμετωπίζεις τον Αξιωματικό ή τον Υπαξιωματικο (μόνιμο και ΕΜΘ) όπως ακριβώς τον ανωριμο πιτσιρικα των 20 και 22 ετών που βλεπει την θητεία ως αναγκαίο κακό, προσβάλει ΒΆΝΑΥΣΑ το κύρος του θεσμού του Στρατεύματος και των Ηγητορων του. Αν ένας Έλληνας Αξιωματικός η Υπαξιωματικούς ειναι τοσο ΑΝΕΎΘΥΝΟΣ που απλως περίμενε τις 5 μέρες άδεια για να εμβολιαστεί, τότε κάτι παρά πολύ σοβαρό συμβαίνει στο σύστημα επιλογής τους. ΑΙΔΏΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσο ξεφτίλες είστε ρε γελοίοι ''κυβερνώντες'';

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαράδεκτο ......τόσο χαμηλά είναι το στράτευμα σήμερα ....η μάλλον αυτή είναι η γραμμή των πολίτικων και το φωνάζουν σε κάθε ευκαιρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τέτοια πολιτική ηγεσία έχεις, τέτοιες σαχλαμάρες θα πουλούν στα στελέχη. Τι περιμένεις δηλαδή όταν ο κάθε διορισμένος πρώην κατά τύχη στρατιωτικός πουλάει "πατερίλα" και το φορτώνει στους μη έχοντες μίλια αρχηγούς, υπαρχηγούς γενικά ανώτατους. Κατάντια ρε κατάντια και λίγδα. Όχι ρε δεν είναι ζήτουλες τα στελέχη, όχι ρε ούτε ιθαγενείς σε μπανανία, οχι ρεεεε (συγνώμη για το ρε από τους διαχειριστές και τους αναγνωστες του μπλογκ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ φτηνά κριτήρια βάζεις για την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία. Γιατί?

      Διαγραφή
    2. Τώρα με τους εοθ θα γίνουν τρισχειροτερα

      Διαγραφή
  6. Κύριοι Απόστρατοι, είναι αντιδεοντολογικό να εκφράζεστε ενάντια κάθε μέτρου που αφορούν ε.ε στελέχη. Επίσης να μην κατηγορείτε (εκ του ασφαλούς) την ηγεσία γιατί υπάρχουν και για την γούνα σας ράμματα. Εσείς τα κάνατε κάποτε όλα τέλεια? Επειδή και εγώ είμαι απόστρατος Ανώτατος Αξκος τα γράφω αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή