Ο Στεφανής στην ΠΕ/98 ΑΔΤΕ στη Λέσβο-Συμμετείχε σε σύσκεψη για τις μεταναστευτικές ροές (ΦΩΤΟ)

Ο Στεφανής στην ΠΕ/98 ΑΔΤΕ στη Λέσβο-Συμμετείχε σε σύσκεψη για τις μεταναστευτικές ροές (ΦΩΤΟ)

Επίσκεψη ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή στη Λέσβο

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής μετέβη στη Λέσβο, στην Περιοχή Ευθύνης της 98ης Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΑΔΤΕ), το Σάββατο 3 Ιουλίου 2021.

Επισκέφθηκε το Στρατηγείο της 98 ΑΔΤΕ, όπου συμμετείχε σε συντονιστική σύσκεψη με θέμα την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών. Στη συνάντηση παρέστησαν ο Διοικητής της 98 ΑΔΤΕ Υποστράτηγος Δημήτριος Τσιπίδης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου Αστυνομικός Διευθυντής Ηλίας Βαζούρας, ο Διοικητής της 9ης Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αρχιπλοίαρχος Δημήτριος Κωσταράκης ΛΣ, ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βορείου Αιγαίου Αρχιπύραρχος Χριστόφορος Μπόκας, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Μυτιλήνης, καθώς και ο Διοικητής του Ναυτικού Σταθμού Λέσβου.

Επίσης, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Στρατιωτικό Πρατήριο (ΣΠ) Λέσβου, όπου περιηγήθηκε στους χώρους και συνομίλησε με το προσωπικό.

Στο πλαίσιο ανάπτυξης δράσεων εξωστρέφειας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με σκοπό την αμοιβαία αξιοποίηση δυνατοτήτων επ’ ωφελεία της Πατρίδας και της κοινωνικής προσφοράς στις τοπικές κοινωνίες, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, πραγματοποίησε επίσης συναντήσεις με τους Μητροπολίτες Μυτιλήνης, Ερεσού & Πλωμαρίου κ.κ. Ιάκωβο, Μηθύμνης κ.κ. Χρυσόστομο, τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου κ. Ταξιάρχη Βέρρο και τους Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων Μόριας κ. Ιωάννη Μαστρογιάννη και Παναγιούδας κ. Ευάγγελο Βιόλατζη. Επιπλέον, επισκέφθηκε τη Δημοτική Κοινότητα της Αγιάσου, όπου συνομίλησε με κατοίκους.

Κατά την παραμονή του, επισκέφθηκε το Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου, όπου, λόγω των επετειακών δράσεων για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης, φιλοξενείται έκθεση με θέμα «Το ’21 αλλιώς: Η Ελληνική Επανάσταση με φιγούρες και διοράματα PLAYMOBIL», συνεργασία του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) και του Εθνικού Ιστορικού Μουσείου (ΕΙΜ).

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

15 Σχόλια

  1. Όταν δεν έχεις να επιδείξεις χειροπιαστό έργο, αρχίζεις τις περιοδείες και τις συσκέψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προετοιμάζεται γιά υποψήφιος βουλευτής Λέσβου.Μαύρο και μόνο μαύρο στον κύριο,γιατί μόνον αυτό του αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι σχολιαστές είναι πικρόχολοι, μηδενιστές και ικανοί οι ίδιοι να τα κάνουν καλύτερα από τον καναπέ του σαλονιού τους. Σα δεν ντρέπεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ !!!ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΚΗΣ ΤΟΥ ΣΑΛΩΝΙΟΥ ΗΣΑΣΤΕ.ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΕ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ!!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ????ΜΙΚΡΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

      Διαγραφή
  4. Συμφωνώ αποόλυτα ,ότι ετοιμάζεται γιά εκλογική-βουλευτική κάθοδο. Εξ άλλου τακτοποίησε και ελυσε τόσο το υγιειονομικό πρόβλημα των στελεχών και τών οικογενειών τους,όσο και τα θέματα ΜΤΣ (αμφότερα αρμοδιότητος του),όσο για το κομμάντο που κατηγορεί τους άλλους σχολιαστές ότι σχολιάζουν από τον καναπέ του σαλονιού τους,άς μάς πεί ποιός τον ανακάλεσε στο ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ?ΓΑΒ,ΓΑΒ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΕΠΙΔΟΞΟ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βέβαια δεν φτάνει που έχουμε έναν διορισμένο και κατ'επίφαση πρώην στρατιωτικό, έχοντας στο πλούσιο βιογραφικό του δύο στελέχη αιχμάλωτοι πολέμου σε καιρό ειρήνης, πλήρη αποτυχία στην διαχείριση του μεταναστευτικού που του εμπιστεύθηκε η κυβέρνηση της ΝΔ, πλήρη αποτυχία και ολιστική και comprehensive approach (λέξεις που συχνά πυκνά αναφέρει) ανικανότητα στην θέση που έχει διορισθεί με παχυλή αμοιβή όταν άλλοι απόστρατοι που τους απέλυσε ετσιθελικα δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα (άραγε τι έγινε με την δεξαμενή των στελεχών με πλήθος πτυχίων, διπλωμάτων, προσόντων, εμπειρίας της ΝΔ και τις επιλογές απο αυτήν;), δεν μπόρεσε ούτε το θέμα της υγειονομικής περίθαλψης να βαλει έστω μία αρχή τέλος πάντων, έχουμε και τα ανίκανα κολαούζια να βγάζουν και γλώσσα και από πάνω. Εδώ ο κόσμος χάνεται γενικά και ο τύπος κάθε μέρα κυριολεκτικά κουρεύεται.
    ΥΓ: Σας παρακαλούμε μην δημοσιεύεται ποστ με τον διορισμένο διότι δημιουργείται μέγα θέμα με τον τύπο και του προσφέρεται και τζάμπα διαφήμιση που δεν του αξίζει. Οι δε κολαουζοι του ας λουφάζουν στα μουσεία, σε υπηρεσίες και στα εξωτερικά και να παντελονιαζουν τις αμοιβές σε βαρος άλλων ικανοτερων και καλύτερων και να του ανάβουν το καντήλι κάτω απο την φωτογραφία του που έχουν φροντίσει να έχουν σε πολλά φθηνιαρικα ασπρόμαυρα φωτοαντίγραφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΏΝΥΜΟΣ
    Δευτέρα, Ιουλίου 05, 2021 5:51:00 μ.μ
    ΑΝΏΝΥΜΟΣ
    Δευτέρα, Ιουλίου 05, 2021 4:10:00 μ.μ
    ΠΡΟΣ τους παραπάνω: αποκαλύφθηκε η ζήλεια σας αλλά και η κακία σας. ΔΕΝ είμαι αυτός που νομίζετε. Ούτε χωρισμένος είμαι ούτε έχω σχέση με το ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ. Άλλον θέλετε να χτυπήσετε αλλά η μ....... σας χτύπησε κόκκινο. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΑ (αν είστε).
    και προς τον ΑΝΏΝΥΜΟΣ
    Δευτέρα, Ιουλίου 05, 2021 7:23:00 μ.μ
    Δηλαδή πρέπει ο Δκτης να την πληρώσει για τις μ@@@@@ς κάθε υφισταμένου? Το ίδιο και ο Δκτης σχηματισμού? Τι αντιλήψεις είναι αυτές? Αποτελείτε οπισθέλκουσα. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ σαν άσχετος που μπήκα να δω τα σχόλια έχω να πω ότι όταν μας συμφέρει και είναι "δικό μας παιδί του συστήματος των κρίσεων της παρέας" φταίνε όλοι υπόλοιποι εκτός από αυτόν, ενώ εάν δεν έχει στο ήλιο μοίρα τον τρώει η μαρμάγκα και οι κρίσεις ωτης παρεούλας. Μάλλον εσύ και τα παρεακια σου είστε κρίσιμη μάζα και οπισθέλκουσα, και φυσικά δεν μπορείς να διασχίσεις το ίδιο ποτάμι δύο φορές. Και στο κάτω κάτω, ο ΣΚ 20-1 αναφέρεται ρητά στην ευθύνη του Διοικητή, εαν δεν σας αρέσει αλλαξτε τόν, οχι ερμηνεία κατά το "γκαυλούν" και του γνωστού. Α και κατι άλλο που λέει πολλά για πολλούς στις ΕΔ "η μοίρα κάθε ανθρώπου είναι ο χαρακτήρας του". Καλό καλοκαίρι!!!

      Διαγραφή
    2. Ωραία αγωγή!!!,πλο'υσιο λεξιλόγιο,μέσα σε 5 γραμμές 2 φορές χρησιμοποιείς την λέξη μ.......... .Ο σοφός λαός λέει ότι όποιος κοροιδεύει,κοροιδεύει την μούρη του.΄Αξιος υπερασπιστής του κ.ΑΝΥΕΘΑ και επάξιος να φερει τον τίτλο του ΕΑ και όχι του ε.α.

      Διαγραφή
  7. Κύριοι: Aρχικά σχολίασαν οι Ν.Π και Β.Δ. λίγο άγαρμπα. Στη συνέχεια οι ΑΝΩΝΥΜΟΙ συνέχισαν με την ίδια και λίγο χειρότερη τακτική, έχοντας ο καθένας στο νού του προσωπικές απόψεις ή βιώματα. Αυτό δεν θα οδηγήσει πουθενά και χρήσιμα. Παρακαλώ ας τελειώσει εδώ το θέμα. Καλό καλοκαίρι και ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΛΛΙΑΣ (ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΞ/ΚΟΣ ε.α )Τρίτη, Ιουλίου 06, 2021 11:27:00 π.μ.

    Κύριοι,διάβασα τα σχόλια σας και προσωπικώς με άλλα συμφωνώ και με άλλα διαφωνώ.Μέ ένα σίγουρα διαφωνώ ,με τούς απρεπείς χαρακτηρισμούς μεταξύ συναδέλφων.Όσον αφορά τον κ.ΑΝΥΕΘΑ και εγώ πιστεύα 'οτι θα είχε κάνει περισσότερα,αλλά ακόμη έχει πιίστωση χρόνου,είναι ΑΝΥΕΘΑ ακόμη και βεβαίως δεν γνωρ'ιζουμε τα όρια που του έχουν τεθεί από την κυβέρνηση.Εν κατακλείδι ήμασταν στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και 'οχι υπάλληλοι όπως οι αστυνομικοί.Ας κρατήσουμε το επίπεδο υψηλά .Στο κάτω κάτω όλοι γνωρίζουμε την έννοια της εκφράσεως "αστοχία υλικού¨".ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μιλάμε για πολιτικό πλέον και όχι στρατιωτικό. Και μάλιστα θα εκτεθεί στην εκλογική διαδικασία οσονούπω... Έτσι θα αντιμετωπίζεται ο Κύριος αυτός... Τώρα έκανε όλο αυτό το χρονικό διάστημα κάτι για τους απόστρατους ή για τους ε.ε. στρατιωτικούς;;; ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ... ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΛΗ... Άρα θα ληφθεί υπόψη στις επερχόμενες εκλογές... Καλό Καλοκαίρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΣΤΕ ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ. Η ΖΗΛΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ. ΤΟ ΑΞΙΖΕΤΕ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΣΑΣ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. συνεχίζετε να νομίζετε ότι είμαι ο κ. Στεφανής ή κάποιος που τον υποστηρίζει. Κάνετε μεγάλο λάθος. Απορώ για την κακία που τρέφετε γι΄αυτόν. Είστε αδίστακτοι και ανίκανοι να παραδεχθείτε ότι κάποιος νεώτερός σας προχώρησε περισσότερο από εσάς. Κάτι παρόμοιο βέβαια γίνεται σε όλες τις τάξεις. Δεν ντραπήκατε να υποστηρίξετε ότι είμαι χωρισμένος όπως πετάτε υπόνοιες για κάποιον της τάξης σας. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ ΣΑΣ. Μα τόσο αγαθοί είστε ώστε να νομίζετε ότι είμαι ο "υφεθα". Να σας πάρουμε για εκτίμηση απειλής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή