Πεντάγωνο: Άτυχος ο ναύτης με τον ΥΦΕΘΑ-Τι συνέβη

Πεντάγωνο: Άτυχος ο ναύτης με τον ΥΦΕΘΑ-Τι συνέβη

Σύμφωνα με χθεσινό (30-04-2021) δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ»:

Μερικά πράγματα καλό είναι να μη συμβαίνουν. Αυτό το κατάλαβε καλά ο ναύτης που έκανε σκοπιά το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας στην πύλη του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού στο Πεντάγωνο, όταν πέρασε από μπροστά του ο Υφυπουργός Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, ο οποίος διέκρινε στην όλη στάση του ανεξήγητη χαλαρότητα.

Ο ναύτης δεν του έδωσε καμία σημασία (!) και φυσικά ούτε λόγος για χαιρετισμό. Ο κ. Στεφανής κοντοστάθηκε και, γυρίζοντας, τον ρώτησε εάν ο ναύτης γνωρίζει ποιος είναι. Η αρνητική απάντηση ήταν η πρώτη έκπληξη για τον υφυπουργό. Η δεύτερη ήταν όταν διαπίστωσε ότι ο ναύτης είχε ακουστικά στα αυτιά του και προφανώς το διασκέδαζε στη σκοπιά...

Ο κ. Στεφανής ζήτησε τότε από τον επόπτη την άμεση αλλαγή του, λέγοντας στον ναύτη καθώς αποχωρούσε να μάθει καλά τα καθήκοντά του αλλά και την ιεραρχία.

Τυπική περίπτωση για Κυριαμάδι express...

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ 30/04/2021 - Γ.Δ. - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.gr]

Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

  1. Ούτε εγώ σε ξέρω πειράζει????
    Λες και πέρναγε ο Θεός.....
    Ελάτε στα καλά σας γιατί πολύ ψηλά τον έχετε τον αμανε, άντε μέρα που είναι........
    Άκου ( ξέρεις ποιός είμαι ).....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mεγαλε ουτε και εμεις σε ξερουμε. Οταν θα μπεις στην (οποια) κυβερνηση θα σε μαθουμε. Καλη Ανασταση!

      Διαγραφή
  2. ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο λαός λέει "δεν βρέχει, κάτι άλλο είναι και νιώθεις βρεγμένος". Πάντως εάν ήταν κανένα "στελεχάκι" χωρίς μοίρα στον ήλιο, θα τον είχε φαει η μαρμανγκα, τώρα ΔΕΝ θα γίνει τίποτε, γιατί τέτοιους στρατιώτες μαζεύουν στα υπεθια, έτσι λοιπόν πολύ καλά να τους λούζονται. Πάντως πάλι σε αναλογη περίπτωση με ΕΠΟΠ με μέσο, όταν ήταν στρατηγαρα πάλι δεν ειχε γινει τίποτα. Αλλά εάν είσαι διορισμένος με καλό μιστό, τζάμπα μάσκα με το εθνόσημο και κούρσα, δεν σε πειράζει και λιγη ξεφτίλα. Έτσι είναι, τσαμπούκ-τσαμπούκ" μόνο εκεί που μας παίρνει και είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα, δηλαδή σε κανένα φουκαρά στελεχάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλήθεια ποιος είναι αυτός???
    Τι μέρος του λόγου είναι????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν εισε τίποτα Στεφανή κάποτε ήσουν στρατηγός τώρα δεν εχεις καμία δικαιοδοσία πάνω σε ενστόλο προσωπικό απλός είσαι πολιτικός προϊστάμενος του τίποτα παραπάνω. Μπράβο στον ναύτη. Εδώ σαν κυβερνηση κατά πατήσατε το σύνταγμα για αυτά τα πταισματα θα κολλήσετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι ρε δικαιολογήστε τον αναιδη ναυτη που σκοπος ων ειχε ακουστικά στα αυτιά ,γραφοντας ολον τον κοσμο στα.......Αυτη η χυμα κατασταση στο στρατευμα και γενικά δεν θα μας βγει σε καλό.Λαθρομετανάστες ,διαβρωση στο δικαστικο σωμα , στυγνα εγκληματα κατα ζωης διαβρωση στην Αστυνομια ,,στους πολιτικούς και γενικά στην κοινωνια συνθετουν ενα εκρηκτικό μειγμα εναντια στη χωρα μας.Καλο Πασχα και ο Θεός βοηθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε αναιδής ήταν ο ναύτης, ούτε άτυχος, απλώς ένα ακόμη ρουσφετάκι από αυτά που μαζεύουν στο Τ/ΥΠΕΘΑ και είναι συνεχώς ξεχειλωμενο με την δύναμη του ίσως άνετα να ξεπερνάει μιας Μ/Κ ΤΑΞ. Όσο για την "χύμα" κατάσταση πέριξ της "στρατιάς" της Μεσογείων, πρωτίστως και ανεξαιρέτως ευθύνονται όλοι αυτοί σαν και αυτόν που και καλά θίχτηκε, γιατί φυσικά όλα τους τα χρόνια στις ΕΔ ήταν μόνο πανηγύρια, θέσεις και τοποθετήσεις πολύ προσεγμένες, ταξίδια και μεταθέσεις στα εξωτερικά, φυσικά πάλι σε προνομιούχες θέσεις ( ωω, ναι και στα εξωτερικά υπάρχουν καλές και θέσεις εφεύρεση, για όσους πέφτουν πάλι από τα σύννεφα). Γι'αυτό σταμάτα το γλείψιμο, σε καταλάβαμε, πήγαινε τώρα να πιείς ένα ζεστό τσάι σε καμμία "μπρασερί" εκεί που σε βαλαν τα αφεντικά σου και άσε τα δύσκολα στα παληκάρια, άντε γιατί αδελφές και παληκάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια, ένα πράγμα.

      Διαγραφή
  7. Για μερικούς παραπάνω που δικαιολογούν το ναύτη, δηλαδή ο ναύτης δεν έπρεπε να εκτελεί σωστά την υπηρεσία του;; Δεν φτάνει που υπηρετεί στο κέντρο της Αθήνας, πρέπει σαν σκοπός να κοιμάται η να ακούει μουσική;;Οι άλλοι που είναι στο ποτάμι με το δάχτυλο στη σκανδάλη τι είναι μα......ς; Όσο για τον υφυπουργό, δεν είναι πολιτικός προϊστάμενος; Αυτό που έκανε ο κ.Στεφανης ήταν το ελάχιστο.Κανονικα ο ναύτης την επόμενη έπρεπε να είχε φύγει για το πιο μακρινό νησί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν νομίζω ότι δικαιολογεί κανείς τον ναύτη που φυσικά τοποθετήθηκε με το ανάλογο μέσον στο Τ/ΥΠΕΘΑ. Απλώς δεν θα γίνει τίποτα, οπότε τζάμπα και το άρθρο και η "φασαρία", η οποία αυταπόδεικτα έγινε για να κρατιέται στην επιφάνεια ο φελλός. Το χειρότερο που μπορεί να γίνει είναι να μην ξανακάνει σκοπός στην πόρτα του ΥΠΕΘΑ, όχι ότι κάνουν και πολλές. Αυτά τα λίγα γιαυτους που νομίζουν ότι το Τ/ΥΠΕΘΑ είναι κανονικός στρατός και γράφουν τις σαχλαμαρίτσες τους για σύνορα και σκοπούς, κούνια που σας κούναγε!!! ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή