ΓΕΕΦ: Τελετή Διαβεβαίωσης νεοπροσληφθέντων ΣΥΟΠ της 9ης Σειράς (ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (23-04-2021) στο Στρδο «Λοχία Λάζαρου Γεωργίου» στην Λάρνακα, η τελετή διαβεβαίωσης των 158 νεοπροσληφθέντων Συμβασιούχων Οπλιτών (ΣΥΟΠ) της 9ης σειράς, στην παρουσία του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Δημόκριτου Ζερβάκη. Οι άντρες και γυναίκες ΣΥΟΠ, αφού πέρασαν την Βασική Εκπαίδευση στο ΚΕΝ Λάρνακας, θα παρακολουθήσουν το Σχολείο Μαχητή και θα ολοκληρώσουν την εκπαίδευση τους με επιχειρησιακά αντικείμενα, πριν την ορκωμοσία τους και την τοποθέτησή τους στις Μονάδες.

Ο κ. Αρχηγός στην Ημερήσια Διαταγή του, καλωσόρισε τους νέους ΣΥΟΠ στη στρατιωτική οικογένεια και αναφέρθηκε στην μεγάλη τιμή και ευθύνη που ανέλαβαν με το να θέσουν τον εαυτό τους στην υπηρεσία της Πατρίδας. Ανέφερε ότι η παράνομη κατοχή της Πατρίδας μας, ο εποικισμός και η παρουσία των τουρκικών στρατευμάτων στο έδαφος μας καθώς και οι συνεχείς αμφισβητήσεις, συνθέτουν ένα πλέγμα προκλήσεων που απαιτούν από όλους μας επιχειρησιακή ετοιμότητα, διαρκή επαγρύπνηση, αποφασιστικότητα, τόλμη, υψηλό ηθικό και πνεύμα νικητή.

Καταλήγοντας, τους κάλεσε να αφιερώσουν το μέγιστο των δυνάμεών τους για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της εκπαιδεύσεως καθώς και στις υψηλές προσδοκίες τόσο της Εθνικής Φρουράς όσο και του Κυπριακού λαού.

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια