Επίσκεψη Στεφανή στα εφημερεύοντα 251 ΓΝΑ-ΝΙΜΙΤΣ (ΦΩΤΟ)

Επίσκεψη Στεφανή στα εφημερεύοντα 251 ΓΝΑ-ΝΙΜΙΤΣ (ΦΩΤΟ)

O Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, το βράδυ του Σαββάτου 3 Απριλίου 2021, επισκέφθηκε το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (ΓΝΑ) και το Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΤΣ), κατά τη διάρκεια της εφημερίας τους.

Συνεχάρη τη Διοίκηση και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό για το εξαιρετικό έργο προσφοράς υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, που καλύπτουν τις ανάγκες μεγάλου μέρους του γενικού πληθυσμού της χώρας μας, σε μια κρίσιμη περίοδο για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Στο πλαίσιο συνδρομής του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης, το 251 ΓΝΑ και το ΝΙΜΤΣ έχουν ενταχθεί στο γενικό σύστημα εφημεριών του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ) για τον νομό Αττικής.

Κλικ για μεγέθυνση:


Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Οι συνταξιούχοι και γενικά οι ηλικιωμένοι 60+, αλλά και οι απόμαχοι κάθε επαγγέλματος και ασχολίας, όσο και να αισθάνονται "τζόβενοι" επ'ουδενί δεν είναι και να μην το πολυκουράζουν. Γι'αυτό το βραδάκι πίνουν το φασκόμηλο σε μέτρια θερμοκρασία, βγάζουν τις παντουφλίτσες τους και κάνουν νανάκια. Όλες οι υπόλοιπες δραστηριότητες που μιμούνται νέους, ευσταλείς και γενικά υγιείς είναι απλώς, ας μου επιτραπεί η έκφραση ποιητική αδοία, "καραγκιοζιλίκια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΛΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ!!ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ @@@@@ ,ΑΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ "@@@@@".ΕΣΕΝΑ ΑΠΛΩΣ ΣΟΥ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ¨.
    -ΕΔΩΘΗ ΠΕΡΙΣΥ ΤΟ ΝΙΜΤΣ ΓΙΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΩΝΟΥΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΛΥΦΘΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ,ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΘΕΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑ,ΝΑ ΤΟ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΜΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ,ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΟΡΟΦΟΥΣ,ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΙΜΤΣ.
    ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ Τ Ι Π Ο Τ Α!!!!!!ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ-ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΣΕ ΠΗΓΑΝΕ ΣΕ ΟΡΟΦΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΝΤΗΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑ -
    ΤΙΣΘΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ!!!!!!!@@@@@@@@@@@@@@@@@.
    ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΣΕ @@@@ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΕΡΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΕΣΒΟΥ.ΑΠΛΩΣ ΣΟΥ ΧΡΕΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή