ΣΜΥ: Τη Δευτέρα η αλλαγή Διοίκησης-Αποχαιρετιστήριες συναντήσεις απερχόμενου Διοικητή (ΦΩΤΟ)

ΣΜΥ: Τη Δευτέρα η αλλαγή Διοίκησης-Αποχαιρετιστήριες συναντήσεις απερχόμενου Διοικητή (ΦΩΤΟ)

Την ερχόμενη Δευτέρα 22 Μαρτίου και ώρα 12:30 θα πραγματοποιηθεί η τελετή αλλαγής Διοικήσεως  της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών στο Στρατόπεδο «ΣΤΓΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΒΡΑΚΟΥ», κατά την οποία ο Υποστράτηγος Φώτιος Γκίκας παραδίδει τη Διοίκηση της Σχολής στον Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Δαλάκη.

Η τελετή θα διεξαχθεί, χωρίς την παρουσία προσκεκλημένων και Μέσων Ενημέρωσης στο πλαίσιο εφαρμογής μέτρων προστασίας κατά της μετάδοσης του κορωνοϊού.

Συνάντηση με τον απερχόμενο Διοικητή της ΣΜΥ Ταξίαρχο Φώτη Γκίκα, ο οποίος αποστρατεύεται, είχε στο γραφείο του στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Ταξίαρχος στάθηκε στην πολύ καλή συνεργασία των δύο πλευρών διαχρονικά, ενώ επεσήμανε και την συνεχή αναβάθμιση της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών. Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τον κ. Γκίκα για την εξαιρετική συνεργασία, υπογραμμίζοντας παράλληλα τον πολύ σημαντικό ρόλο της ΣΜΥ για την πόλη των Τρικάλων, όπου αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της.

Στον Δήμαρχο Τρικκαίων ο απερχόμενος διοικητής της ΣΜΥ

Τον απερχόμενο διοικητή της ΣΜΥ υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, την Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021. Ο ταξίαρχος Φώτης Γκίκας αποστρατεύτηκε, έχοντας υπηρετήσει ως διοικητής στη ΣΜΥ για τον τελευταίο χρόνο και για τρίτη φορά συνολικά στη θητεία του. Ο ταξίαρχος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τη συνεργασία και τη συμβολή του Δήμου στη βελτίωση συνθηκών για σπουδαστές/τριες και το προσωπικό της Σχολής. Επεσήμανε, επίσης, τη συνεχή άνοδο της ΣΜΥ ως Σχολής των στελεχών του Στρατού, με τον κ. Παπαστεργίου να υπενθυμίζει ότι η ΣΜΥ αποτελεί τοπόσημο για την πόλη, όντας τμήμα των Τρικάλων.

Αντηλλάγησαν, επίσης, αποχαιρετιστήρια δώρα και ευχές.

ΠΗΓΗ: trikalavoice.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια