Στρατός Ξηράς: Ποιοι Αντισυνταγματάρχες τίθενται ΕΟΘ (ΕΔΥΕΘΑ)

ΑΠΟΦΑΣΗ
«Για Θέση Αξιωματικών Εκτός Οργανικών Θέσεων»
ΑΔΑ: 683Ξ6-3ΒΖ ΕΔΥΕΘΑ: 54

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

1. Όπως τεθούν, σύμφωνα με το άρθρο 1 του ν.4494/2017, Εκτός Οργανικών Θέσεων από 21-03-2019, ημερομηνία κατά την οποία κρίθηκαν ως «ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους» οι παρακάτω Αντισυνταγματάρχες Όπλων:...

Δείτε την σχετική απόφαση:

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

 1. Τόπο στα νιάτα ρεεεε, θα τον κατατροπώσουμε τον "οχτρό", κράτα ΕΟΘ μπάρμπα και αποστράτευε νέους με ΣΕΘΑ, ΑΔΙΣΠΟ, χειριστές ΕΠ, διοικήσεις, μεταθέσεις κλπ είναι άχρηστοι και τζάμπα τους σπούδαζε και τους εκπαίδευε πανάκριβα η δυσμοιρη Πατρίδα. Κρατήστε μεγαλομπεμπέκους με μέσο, άντε γειαααααααα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο νόμος 4497/2017 είναι ότι πιο αντισυνταγματικό, και ανήθικο βγήκε τα τελευταία χρόνια. Επίσημο ρουσφέτι για αυτό το κρατάει και η νδουλα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το ρεζιλι συνεχιζεται. Ειναι διαχρονικο και υπερκομματικο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ο επαρχιώτης βουλευτής και ΥΕΘΑ Παναγιωτόπουλος διορίζει κόσμο (ΕΟΘ σημαίνει διορισμός μέχρι τα 58) με την σφραγίδα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Έρχονται και οι ΕΟΘ σχεσ-πχοι-σμχοι, οπότε τρίβουν τα χέρια τους οι ρουσφετολόγοι και πέφτουν γονατιστοί στα πόδια τους οι εα απολυμένοι για να ξαναβρούν δουλίτσα. 200 χρόνια είναι αυτά, μην ξεχνάμε τους κοτζαμπάσηδες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Έτσιιι...Σαν χώρα διακρινόμαστε πάλι,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Έτσι για να ευθυμήσουμε και λίγο, παραφράζοντας στίχους γνωστού ελληνικού χιπ-χοπ
  "από ΕΟΘ δεν με κουνάνε ούτε τα κομάντα, γι'αυτό τα ξύνω μόνιμα, δημόσιο για πάντα"

  ΑπάντησηΔιαγραφή