Σε Λειψούς-Αρκιούς-Αγαθονήσι ο Στεφανής (ΦΩΤΟ)

Σε Λειψούς-Αρκιούς-Αγαθονήσι ο Στεφανής (ΦΩΤΟ)

Επετειακός Εορτασμός της 25ης Μαρτίου σε Λειψούς, Αρκιούς και Αγαθονήσι για τον ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή

Τους Λειψούς, τους Αρκιούς και το Αγαθονήσι επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, για τον επετειακό εορτασμό των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.

Παρέστη στη Δοξολογία και κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο της Νίκης, στους Λειψούς, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Φώτη Μάγγο και αντάλλαξε ευχές με κατοίκους και Εθνοφύλακες.

Επισκέφτηκε τους Αρκιούς, όπου συνάντησε τον μοναδικό μαθητή του νησιού Χρήστο Καμπόσο και τη δασκάλα του κ. Μαρία Τσιαλέρα. Τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευε ο Αντιδήμαρχος Πάτμου κ. Νικήτας Τσαμπαλάκης.

Τέλος, μετέβη στο Επιτηρητικό Φυλάκιο (ΕΦ) Αγαθονησίου και κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο προς τιμή των πεσόντων υπέρ Πατρίδος, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο κ. Ευάγγελο Κόττορο.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας μετέβη στους Αρκιούς και το Αγαθονήσι με σκάφος του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Κλικ για μεγέθυνση:


Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Μπράβο στον κο ΥΦΕΘΑ, για την ενδυνάμωση του ηθικού του προσωπικού ανήμερα της εθνεγερσίας, μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά μην δεν έβγαζε φωτογραφίες. Αφού δεν χώραγε στην Αθήνα πήγε στα φυλάκια. Κάλιο πρώτος στο χωριό παρά τελευταίος στην πόλη. Ως πολιτικός το ξέρει καλά το έργο, εξάλλου μία ζωή την πολιτική υπηρετούσε χρησιμοποιώντας τον στρατό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή