Καθυστέρηση Απονομής Ξιφών Αξιωματικών Αποφοίτων ΣΜΥ-Έγγραφο προς ΥΕΘΑ

Καθυστέρηση Απονομής Ξιφών Αξιωματικών Αποφοίτων ΣΜΥ-Έγγραφο προς ΥΕΘΑ

Είναι σε όλους γνωστό πως οι πάσης φύσεως τιμητικές διακρίσεις έχουν ξεχωριστή σημασία για τα στελέχη των ΕΔ. Δυστυχώς όμως, οι απονομές ξιφών στους νέους Αξιωματικούς (απόφοιτους ΑΣΣΥ) υλοποιούνται από πλευράς της υπηρεσίας με χαρακτηριστική καθυστέρηση μετά την παρέλευση αρκετών ετών από τη θεμελίωση του σχετικού δικαιώματος, διότι δεν εναρμονίζεται στοιχειωδώς ο χρόνος απονομής με τις φάσεις της σταδιοδρομικής εξέλιξης, όπως διαμορφώνονται σήμερα. Κάτι ανάλογο βέβαια ισχύει και για τις ηθικές αμοιβές (απονομές μεταλλίων και διαμνημονεύσεων).

Το παραπάνω γεγονός συνιστά...

Διαβάστε την συνέχεια:

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Καθένας με τον πόνο του. Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο άλλος θέλει να στολίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς εδώ ο κόσμος χάνεται και εσύ σχολιάζεις θέμα που μάλλον δεν σε αφορά

      Διαγραφή
    2. Ο κόσμος πάντα θα καίγεται . Αλλά τι ακριβώς προτείνεις να γίνει ,γιατί φαίνεσαι έξυπνος τεχνοκράτης και κυρίως ακομπλεξαριστος .

      Διαγραφή
    3. Καθένας με τον πόνο του ..... Εσύ πάντως πονάς

      Διαγραφή
  2. Υπομονή σε λίγο καιρό και πριν τις εκλογές, θα σας κάνουν και δεσπότες, οπότε θα ζητάτε και την πατριαρχική ράβδο. Ε ρε γλέντια και πανηγύρια που θα έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το σπαθί μου Ειρήνη.Α ρε αείμνηστε Λογοθετίδη ποσο επίκαιρος είσαι.Παντως εγω το πουλάω για οποιον ενδιαφέρεται τα στοιχεία μου τα εχει το σαιτ.Ολοκαίνουργιο στο κουτί του,αχρησιμοποιητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή