Ο Στεφανής στην αλλαγή Διοίκησης 401 ΓΣΝΑ και στον τραυματισμένο αστυνομικό (ΦΩΤΟ)

Ο Στεφανής στην αλλαγή Διοίκησης 401 ΓΣΝΑ και στον τραυματισμένο αστυνομικό (ΦΩΤΟ)

Παρουσία ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή στην αλλαγή Διοίκησης του 401 ΓΣΝΑ

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής και ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, σήμερα, Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021, παρέστησαν στην αλλαγή Διοίκησης του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών (ΓΣΝΑ) από τον Αντιστράτηγο ε.α. Κωνσταντίνο Καρλιαύτη στον Υποστράτηγο Δημήτριο Κάσιμο.

Επιπλέον, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε και σήμερα τους Αστυνομικούς που τραυματίστηκαν στα χθεσινά επεισόδια και ενημερώθηκε ότι η πορεία της υγείας τους εξελίσσεται θετικά.

Συνεχάρη το προσωπικό του Νοσοκομείου για τη διαρκή συμβολή και τις παροχές εξαιρετικού επιπέδου στις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας κατά την περίοδο της υγειονομικής κρίσης.

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Ο κ.ΣΤΕΦΑΝΗΣ Ο ΥΦΕΘΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ Β'ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΓΕΣ ΤΗΣ 1981 ΤΑΞΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΛΟΓΩ ΚΩΡΟΝΟΥΙΟΥ ΠΩΣ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΟΙ 2 ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ.?ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΝΑ ΠΕΡΙΘΑΛΠΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ?ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Υ Π Α Λ Λ Η Λ Ο Ι.!!! ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ?ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥΝ ΣΑΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ.!!!!!!!ΑΛΚΗ ΘΥΜΑΣΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς τους κ.κ. ανώτατους, να προσέξουν λίγο το παράστημα τους και κυρίως την εφαρμογή των στολών και ειδικά της υπ. αριθ. 8. Στο κάτω-κάτω ας κοιτάξουν λίγο και τον κο ΥΦΕΘΑ, πάντα με στυλ ευθυτενής και ατσαλάκωτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ....ΚΥΡΙΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕ....ΚΥΡΙΕ ΑΡΓΗΓΕ.......Να νοσυλευοντε οι αστυνομικοι στα στρατιωτικα νοσοκομεια αλλα οχι σε βαρος μας.Εχω την εντυπωση οτι εχουν προνομοιακη μεταχειρηση......ΚΥΡΙΕ ΔΕΒΟΥΡΟ τηςΕΑΑΣ.....στην ΕΑΑΣ υπαρχουν 3 αν δεν απατομαι , μελη αστυνομικοι....εμεις σε ποιες δικες τους ενωσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΙ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡ/ΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΥΦΕΘΑ ΤΟΥ κ.ΣΤΕΦΑΝΗ ΣΤΟ ΔΣ/ΝΙΜΤΣ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΑΣ.ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΙΑΤΡΟΣ!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ,ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΣΣΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ?ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ?ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ? ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΔ ΝΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ ΕΝΑΝ ΜΕ ΔΥΟ ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή