Σοφία Κορμά: Η Αρχισμηνίας της ΠΑ θα είναι συμπαρουσιάστρια του Αλιάγα στην παρέλαση 25ης Μαρτίου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Σοφία Κορμά: Η Αρχισμηνίας της ΠΑ θα είναι συμπαρουσιάστρια του Αλιάγα στην παρέλαση 25ης Μαρτίου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Η Αρχισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας με καταγωγή από την Καλαμάτα, θα βρίσκεται στο πλευρό του Έλληνα παρουσιαστή, που ζει μόνιμα στο Παρίσι - Ποια εκπομπή παρουσιάζει

Ο γνωστός δημοσιογράφος - παρουσιαστής Νίκος Αλιάγας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στο Παρίσι και διαπρέπει σε πολλά επίπεδα, θα είναι ο βασικός παρουσιαστής της τηλεοπτικής μετάδοσης της παρέλασης της 25ης Μαρτίου, για την οποία έχουν προσκληθεί και θα παρευρεθούν στη χώρα μας ο πρίγκιπας Κάρολος και η δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα από τη Μεγάλη Βρετανία, ενώ την Πέμπτη επιβεβαίωσε την παρουσία του και ο Ρώσος πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν, με τη συζύγό του, Βλαντλένα.

O Εμανουέλ Μακρόν και η σύζυγός του, Μπριζίτ, ενημέρωσαν την Παρασκευή πως, τελικά, δεν θα παρευρεθούν, εξαιτίας της επείγουσας κατάστασης που επικρατεί στη Γαλλία με την πανδημία.

Συμπαρουσιάστρια του Αλιάγα, θα είναι η Σοφία Κορμά, που υπηρετεί στην Διεύθυνση Ενημέρωσης του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Η Αρχισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας, με καταγωγή από την Καλαμάτα και σπουδές στην ΑΣΟΕΕ, παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια την εκπομπή «Αρετή και Τόλμη» στην κρατική τηλεόραση.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο (από την εκπομπή που παρουσιάζει):

Κλικ για μεγέθυνση:




ΠΗΓΗ: protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

13 Σχόλια

  1. Ο Αλιάγας πάει πακέτο με τα Rafale? Τόσοι πετυχημένοι Έλληνες δημοσιογράφοι που γνωρίζουν και αγαπούν τις ΕΔ και δουλεύουν στην Ελλάδα, δεν τους κάνουν. Αυτός ο Παναγιωτόπουλος κουβαλάει την χωριατίλα του και την διαλαλεί με κάθε τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mακάρι και οι ντόπιοι πρωτοκλασάτοι δημοσιογράφοι να ήταν του βεληνεκούς, της δημοφιλίας και εμπειρίας του Νίκου Αλιάγα, ενός πετυχημένου, αυτοδημιούργητου και κοσμαγάπητου δημοσιογράφου με ρίζες από την Αιτωλοακαρνανία, που ξέρει πολύ καλά να τηρεί τις Ελληνικές παραδόσεις αν και γεννήθηκε,ζει και διαπρέπει στο Παρίσι . Η καρδιά και η ψυχή του να βρίσκονται συνεχώς στην Ελλάδα!.Το κυριότερο που διακρίνει κανείς στο χαρακτήρα του είναι ότι δεν φαίνεται καβαλημένο καλάμι αλλά άνετος, αυθεντικός, με αυτοπεποίθηση άνθρωπος, που ποτέ δεν ξεχνά και την ιδιαίτερη πατρίδα που την τιμά με κάθε τρόπο στη πρώτη ευκαιρία....
      ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ... με ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ με ρίζες από το μαρτυρικό και ιστορικό ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ.....άλλωστε, έδωσε επιτυχείς εξετάσεις και στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα το 2004.......

      Διαγραφή
  2. Ωραία....Αρχισμηνιας στη showbiz με τα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου....και οι συνάδελφοί της λιώνουν στις Πολεμικές Μοίρες... Ωραία...καμαρωστε τα κατορθώματα των ιθυνοντων....Καμαρωστε την ισονομία και την ισότητα στις ΕΔ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τι γνωρίζει η εν λόγω κυρία από οπλικά συστήματα και με ποια προσόντα μπορεί να αποδώσει μια ολοκληρωμένη και αξιόλογη παρουσίαση της εμφάνισης των στρατευμάτων στην πιο λαμπρή, υποτίθεται, στιγμή της 200χρονης σύγχρονης ιστορίας τους..??? Ας μας απαντήσει κάποιος..κι ο Αλιάγας ??? Από πού κι ως που???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πως έγινε η επιλογή της αρχισμηνιας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η επιλογή του κ. Αλιάγα είναι προσεγμένη για να υπενθυμίζει στους Έλληνες την κουλτούρα και την ισχύ των ελίτ. Έτσι δουλεύει και έτσι θα συνεχίσει να δουλεύει το σύγχρονο Ελληνικό κράτος. Ένα 10% του λαού (η ελίτ) κυβερνά διαχρονικά. Οι ελίτ είναι συγκοινωνούντα δοχεία: πολιτικοί, επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι. Τα πάντα περιστρέφονται γύρω τους και το σύστημα εξουσίας φροντίζει να εξαφανίζει οποιαδήποτε τάση αμφισβήτησης. Ο κ. Αλιάγας δεν έχει καμία σχέση με την άμυνα, κάνει άριστο talk show, δεν μπορεί όμως να ξεχωρίσει το F-16 από το Mirage, το άρμα από το ΤΟΜΠ και την φρεγάτα από την πυραυλάκατο. Ανήκει όμως στην αυλή της ελίτ και είναι ο καταλληλότερος να περάσει το μήνυμα του συστήματος. Εξάλλου και η επιλογή της Γιάννας ήταν στην ίδια κατεύθυνση. Η επανάσταση του 1821 ξεκίνησε κυρίως από την Μεσσηνία και "αν δεν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη" δεν προκόβεις. Η ΕΡΤ, τα ιδιωτικά κανάλια και τα μπλογκς έχουν εξαιρετικούς δημοσιογράφους, γνώστες της άμυνας για να παρουσιάσουν την παρέλαση. Πιθανόν όμως αυτοί δεν έχουν "μπάρμπα στην κορώνη", δεν είναι σταρ, δεν κολλάνε με τις κιτσ αμερικανιές του συστήματος, αλλά παλεύουν για το μεροκάματο. Οι ίδιοι πετυχημένοι σταρ του 2004 μας άφησαν ένα φέσι 30 δις, τρία μνημόνια, 10 χρόνια σκληρής λιτότητας και ένα χρέος στο 200% του ΑΕΠ. Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον ο κ. Αλιάγας να φύγει με το ίδιο αεροπλάνο με τον ΠΘ, να καλύψει και τα αποτελέσματα της συνόδου κορυφής της ΕΕ την ίδια ημέρα. Για να δούμε πως θα μας πλασάρει την θετική ατζέντα της Τουρκίας και το Βατερλό της σύγχρονης Ελλάδος. Όχι μόνο σταριλίκια και γκλαμουριές εκ του ασφαλούς. Συμβολική μεν, κάκιστη δε η επιλογή και καλό θα ήταν να ενημερώσει το ΥΠΕΘΑ για το κόστος κάλυψης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άντε ρε μισογυνηδες, νεοραγιάδες σας πείραξε η ωραιωτάτη αρχισμηνίας. "Που ξέρει από οπλικά συστήματα" σχολιάζει ο άλλος, ενώ δεν μας ενοχλούσε καθόλου που κάποιοι στρατηγάρες, ναυαρχούκιδες, και πτεραρχίδιδες, ξέρανε λιγότερα και από τον αείμνηστο Κωνσταντάρα στην ταινία "ο κος Πτέραρχος". Πίσω στην σκοτεινή τρύπα σας, φίδια της διχόνοιας και του ρεβανσισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τόσο καταλαβαίνεις τόσο ρηχα αντιδράς, αναμασώντας τα τετριμμένα για μισογυνηδες και λοιπά φαιδρά δίκην μυρηκαστικου. Ελπίζω να μη φοράς στολή ...

      Διαγραφή
  7. Λάθος του Φλώρου που μετέτρεψε σε show την παρέλαση. Η παρουσίαση θα έπρεπε να γίνει από Έλληνα δημοσιογράφο με σχολιαστές επίτιμους αρχηγούς από τους τρεις κλάδους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι επίτιμοι μόνο για το πατρινό καρναβάλι κάνουν

      Διαγραφή
    2. για ανώνυμο 20-3-21 8:01 μμ
      ..χαχα...κλαίω

      Διαγραφή
  8. Για να συνεχίσω την κουβέντα για επίτιμους, μιλάμε και για "επίτιμους" που αφού δήλωσαν παραίτηση, μετά παρακαλώντας γονατιστοί απαίτησαν αλλαγή νόμου απο χοντρούς και άσχετους για να τους χρισει και αυτούς "επίτιμους"; Κατάργηση εδω και τωρα της τουρκομπαροκ αναχρονιστικης νομοθεσίας-βιομηχανιας επίτιμων και ειδικά αρχηγών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή