Σε βοήθεια του ΕΣΥ «αδειάζει» το 251 ΓΝΑ για να δεχτεί μη COVID-19 ασθενείς

Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης

Συμφώνα με υψηλόβαθμη πηγή του ΓΕΑ

Σε βοήθεια του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ), που φαίνεται πως φτάνει τα όριά του τουλάχιστον στην Αττική, σπεύδει το υπουργείο Εθνικής Αμύνης – δια του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας – που «αδειάζει» το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (251 ΓΝΑ) δίνοντας εξιτήρια στους ασθενείς που μπορούν να φύγουν ή μεταφέροντας τους πιο σοβαρά σε άλλα στρατιωτικά νοσοκομεία, προκειμένου αυτό να δεχτεί ασθενείς από άλλο ή άλλα δημόσια νοσοκομεία που θα γίνουν αμιγώς για ασθενείς COVID-19.

Αυτό απάντησε στην ιστοσελίδα μας, αρμόδια, υψηλόβαθμη πηγή του ΓΕΑ, προσθέτοντας ότι «σχετική απόφαση δεν έχει εισέτι ληφθεί, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, συζητήσεις γίνονται, αλλά εμείς θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για άμεση δράση αν αυτό απαιτηθεί και μας ζητηθεί».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του 251 ΓΝΑ είναι στο νοσοκομείο και εξετάζουν τους ασθενείς είτε για να δώσουν εξιτήρια είτε για να μεταφερθούν σε άλλο στρατιωτικό νοσοκομείο, το πιο πιθανό το 401 ΓΣΝΑ που είναι δίπλα.

ΠΗΓΗ: parapolitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Δώστε τα όλα! δώσατε το νιμτσ, τώρα το 251... Και μετά θα ψάχνει ο στρατιωτικός νοσοκομείο και θα μπαίνει στο ράντσο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή