Για όλα ο Στρατός; Αμ, τότε, τι τους πληρώνουμε όλους αυτούς;

Για όλα ο Στρατός; Αμ, τότε, τι τους πληρώνουμε όλους αυτούς;


Από τον Χρήστο Μπολώση

ΓΙΑ ΝΑ δούμε, ρε λεβέντες. Πάρτε μολύβι και χαρτί και γράψτε: Ποιος χτίζει τις δομές των λαθρομεταναστών; Ο Στρατός. Ποιος τους ταΐζει; Ο Στρατός. Ποιος οργανώνει τα μεγαλύτερα εμβολιαστικά κέντρα; Ο Στρατός.

Ποιος ανοίγει τους δρόμους για να περνάνε τα συνεργεία της ΔΕΗ; Ο Στρατός. Και τώρα εξηγήστε μου για να καταλάβω κι εγώ, ο... κυρίαρχος λαός: Οι δημόσιες υπηρεσίες γιατί υπάρχουν; Ο κ. Μηταράκης, που θα γεμίσει την Ελλάδα λαθραίους, και το υπουργείο του τι κάνουν; Ο κ. Κικίλιας δεν μπορεί να οργανώσει εμβολιαστικά κέντρα;

Η ΔΕΗ, της οποίας τα στελέχη πληρώνονται με έναν σκασμό λεφτά, δεν έχει μεριμνήσει να υπάρχει ο κατάλληλος εξοπλισμός σε μηχανήματα για αντιμετώπιση καταστάσεων σαν αυτές που προκάλεσε η «Μήδεια»; Αμ, τότε, τι τους πληρώνουμε όλους αυτούς, αν σε κάθε δύσκολη στιγμή φωνάζουμε τον Στρατό;

Ας κάνουν στην μπάντα, ας τους δώσουν έναν συμβολικό μισθό, σαν αυτούς που δίνουν στους στρατιωτικούς, και ας αναθέσουν «τα πάντα όλα» στον Στρατό.

ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 19/02/2021 - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.gr]

Δημοσίευση σχολίου

12 Σχόλια

  1. Σωστά, Κυριάκο, πέταξε έξω τα λαμόγια, και μοίρασε τους μισθούς τους στις ΕΔ. Έτσι και αλλιώς άχρηστα υπαλληλακια της οκας, κληρονομιά των πασοκοσφυριζανελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΞΥΠΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΥΠΝΗΛΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΕ. Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΝΗΣΗ ΕΓΙΝΕ; ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΣΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ Ο ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ;; ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΤΩΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ... ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕ...

      Διαγραφή
    2. Ε αφού δεν μασάς, ρούφα τώρα το αυγουλάκι σου και άντε να σου αλλάξει την πάνα νυκτός (δεδομένο) η αλοδαπή γριά και πού'σαι μην ξεχάσεις να δηλώσεις και για παραθέριση ΑΜΕΑ.

      Διαγραφή
    3. Έλα δεδομένε... Ποια αλλοδαπή αυτή που έφερε ο Μηταράκης του Κούλη;

      Διαγραφή
  2. Oλοι εσεις που γραφετε ας γραψετε ανωνυμα το ποσο του εκκαθαρσιτικο εφοριας 2014 και 2021 να δουμε τις μειωσεις που ειχατε ; Μην κοροιδευομαστε λαβατε ηγεμονικη αποζημειωση με ΗΕΕ ολο το 2020 ισοποση με τα 2/3 επι πλεον μισθου.Που αλλου συνεβη αυτο να λαμβανουν ΗΕΕ επειδη δεν ελαβαν κανονικη αδεια καλοκαιρι και την ελαβαν μεχρι το 2021 ; Μην εχετε παραπονο με την ΝΔ.
    Το ξαναγραφω γραψτε ποσο 2014 και ποσο 2020-2019 γαι να πεισετε.Η κοινωνια υποφερει περισσοτερο απο εσας.
    Ο αποσταρτος ας γραψει ποση ειναι η μηνιαια συνταξη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το κοιτάξεις λιγάκι το θέμα σου

      Διαγραφή
    2. Σε ποιον πλανήτη ζεις ρε φίλε; Ένα κατοσταρικο πήραν επιπλέον επειδή ήταν μέρα νύχτα σχεδόν στην υπηρεσία τους. Άσε που η ΝΔ τους έκοψε τα περισσότερα. Και μην αναφέρεις το εκκαθαριστικό από το 2014 και μετά γιατί όλες οι μειώσεις έγιναν πριν από αυτό.

      Διαγραφή
    3. Φίλε μου , έχεις μέσα σου οργή που μεταφράζεται σε κακία . Αν είχα μερικά στοιχεία θα μπορούσα να σε βοηθήσω, σου προτείνω όμως να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό γιατί βασανίζεσαι και βασανίζεις και τους γύρω σου χωρίς να το καταλαβαίνεις.
      Αυτά για το καλό σου , Τώρα για να μάθεις και να ξέρεις τι λες και να μη λες αρλούμπες που έφτιαξε το μυαλό σου από σκόρπιες κραυγές .
      Είμαι ταγματάρχης με 31 χρόνια υπηρεσίας και παίρνω τώρα τα λεφτά που έπαιρνα σαν Ανθυπασπιστής το 2008 . Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ για νυχτερινή απασχόληση ούτε για υπερωριακή απασχόληση , και έκανα κατά μέσω όρο τέσσερις 24ωρες υπηρεσίες το μήνα ( Περίπου 1488 μερόνυχτα με ζέστη ή κρύο, καθημερινές, αργίες, Χριστούγεννα, Πάσχα). Σχεδόν όλο το καλοκαίρι και το φθινόπωρο εργαζόμουν φως με φως και πήρα 350 ευρώ όλα. Δεν έχω μετανιώσει για την επιλογή μου ούτε για ένα δευτερόλεπτο , και συγκινούμαι (κρυφά) στο άκουσμα του εθνικού ύμνου . Εσύꓼ Πιστεύεις σε κάτι η απλά ηδονίζεσαι να λες αρλούμπεςꓼ

      Διαγραφή
  3. Στρατηγέ συγχαρητήρια. Τα είπατε όλα. Εγώ θα πιαστώ από τον εύστοχο όρο <> και θα κάνω κάποιες σκέψεις-ερωτήσεις. Οι υπάλληλοι της ΔΕΗ-ΔΕΔΗΕ-ΔΗΜΩΝ και ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ που απασχολήθηκαν για την αποκατάσταση των ζημιών της κακοκαιρίας θα αμειφθουν με υπερεργασίες ,υπερωρίες ημέρας ,υπερωρίες νύχτας και ότι άλλο προβλέπει η εργατική νομοθεσία. Σωστά,νόμιμα και δίκαια. Ουδέν το μεμπτόν. Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που προσέτρεξαν τί θα πάρουν;;;;;;;;;; Ενδεχομένως κάποιες ημέρες εκτός έδρας και αυτό παράνομα γιατι δεν πληρούνται οι προυποθέσεις δικιολόγησής τους. Το ερώτημα που τίθεται είναι: Γιατί δεν εφαρμόζεται η εργατική νομοθεσία και στους Στρατιωτικους;;;; Η απάντηση είναι διότιι θα υπάρξει μεγάλη επιβάρυνση του προυπολογισμου. Και το ερώτημα που ακολουθεί είναι: Γιατί τότε αφού δεν μπορεί να εφαρμοστεί η εργατική νομοθεσία στους Στρατιωτικούς εντάχθηκαν και αυτοί στο ίδιο ασφαλιστικό σύστημα (κοινωνικής ασφάλισης) με τους άλλους. Δεν αδικούνται οι στρατιωτικοί αφού δεν λαμβάνουν τις ίδιες πρόσθετες παροχές με τους άλλους ως προς το ύψος του μέσου όρου των συνταξίμων αποδοχων;;Σημειώνω ότι η αποζημίωση ημερών εκτός έδρας δεν προσαυξάνει τις συντάξιμες αποδοχές σε αντίθεση με την υπερωριακή απασχόληση κλπ. Αυτά ως απάντηση στον ανώνυμο που αναφέρεται στο ύψος της σύνταξης και τις ημέρες εκτός έδρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστά, άντε με το κάθε κοπριτρολάκι που γράφει προβοκατόρικες ηλιθιότητες για ενεργοποιήσει τον κοινωνικό αυτοματισμό από τα άλλα γίδια που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πως θα βολεψουν τον εαυτό τους και τα συγγενολογια τους.

      Διαγραφή
  4. Ύβρις γαρ εξαθούσ’ εκάρπωσε στάχυν άτης, όθεν πάγκλαυστον εξαμά θέρος.
    Αφιερωμένο σε όλους τους ξεφτιλες που προβοκατόρικα τα βάζουν με το προσωπικό των ΕΔ, λες και είναι οι συνδικαλάρες των πασοκατζίδικων ΔΕΚΟ που παίζανε με τον δημόσιο πλούτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή