Παναγιωτόπουλος για ΗΕΕ στελεχών ΣΞ: Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια εξεύρεσης πόρων

Παναγιωτόπουλος για ΗΕΕ στελεχών ΣΞ: Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια εξεύρεσης πόρων

«Η καταβολή αποζημίωσης για εκτέλεση υπηρεσιών ή για εκτέλεση αργιών ή και για συμμετοχή σε ασκήσεις συναρτάται από την πορεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού κάθε Κλάδου και συναφώς τους σχετικούς περιορισμούς που τους διέπουν (ανάληψη υποχρεώσεων εντός ύψους διατιθέμενων πιστώσεων), σύμφωνα με τις ισχύουσες δημοσιολογιστικές διατάξεις και τους στόχους του εφαρμοζόμενου μεσοπρόθεσμου προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής».

Αυτό επανέλαβε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Αντώνιος Μυλωνάκης με θέμα «Άνιση μεταχείριση στις οικονομικές αποζημιώσεις των στελεχών του Στρατού Ξηράς».

«Πέραν των ανωτέρω, όμως, το ΥΕΘΑ, στο πλαίσιο της διαρκούς μέριμνας για το προσωπικό και λαμβάνοντας υπόψη τις υπηρεσιακές-επιχειρησιακές του ανάγκες, τον σημαντικό αριθμό του δικαιούχου προσωπικού του Στρατού Ξηράς, καθώς και τις υφιστάμενες δυνατότητες του Π/Υ του ΓΕΣ, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια εξεύρεσης πόρων, προκειμένου να καταστεί εφικτή η καταβολή της υπόψη αποζημίωσης», κατέληξε ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Το σχετικό έγγραφο:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια