ΣΕΑΠ: Η συγκινητική ανάρτηση Στεφανή για τον ΔEA που φιλάει την Ελληνική Σημαία (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΕΑΠ: Η συγκινητική ανάρτηση Στεφανή για τον ΔEA που φιλάει την Ελληνική Σημαία (ΒΙΝΤΕΟ)

«Αγάπη για την Πατρίδα μας!» με αυτόν τον τίτλο ο ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανή θέλησε με ανάρτησή του στο FB να αναδείξει την ενέργεια του Δόκιμου Αρχηγού της ΣΕΑΠ που παραδίδοντας την Ελληνική σημαία έσκυψε και τη φίλησε

Οι δηλώσεις του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας έγιναν στο πλαίσιο τελετής ονομασίας των Δοκίμων Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού στη ΣΕΑΠ, η οποία πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συγκίνησης και υπερηφάνειας.

Συγκεκριμμένα, κατά τη διάρκεια της τελετής ονομασίας ο Αλκ. Στεφανής παρατήρησε την ενέργεια του Δόκιμου και Αρχηγού της Σχολής ο οποίος όταν παρέδωσε την πολεμική σημαία έσκυψε και την φίλησε. Όταν ο Δόκιμος στάθηκε μπροστά στον ΥΦΕΘΑ δε μπορούσε να μην τον επιβραβεύσει και αυτός αλλά και όλους τους υπόλοιπους Δόκιμου.

«Η Σημαία πρέπει να είναι πάντα μέσα μας. Και να ανεμίζει πάντα μέσα μας δυνατά» είπε στον Δόκιμο.

Λίγη ώρα αργότερα αναφέρθηκε και ανέδειξε το γεγονός και στις δηλώσεις του μιλώντας για την ανάγκη προώθησης της φιλοπατρίας.

«Έχουμε υποχρέωση ως γονείς, ως πολιτεία, να αναπτύξουμε τη φιλοπατρία στους νέους μας. Και αυτό το είδαμε σήμερα. Είδαμε τον Αρχηγό της Σχολής παραδίδοντας την πολεμική σημαία να σκύβει και να την φιλάει. Ωραιότερο γεγονός από αυτό δεν υπάρχει. Αυτό καταδεικνύει τα υψηλά ιδανικά που έχουν αυτά τα παιδιά τα οποία θυσιάζουν το εγώ τους για το εμείς» ανέφερε αργότερα σε δήλωσή του.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής έστειλε όμως από το Ηράκλειο, και ηχηρό μήνυμα αποτροπής προς την Τουρκία λίγες μέρες πριν την έναρξη των διερευνητικών επαφών με την Τουρκία. Αναφερόμενος στον χαιρετισμό του στην Τουρκική προκλητικότητα, στην ετοιμότητα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και στη στάση της χώρας μας η οποία κινείται σύμφωνα με τις αρχές του διεθνούς δικαίου.

Λίγη ώρα αργότερα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των Ξενώνων Φρουράς Ηρακλείου στην ΣΕΑΠ, από τον Υφυπουργό, όπου παρευρέθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης, εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης και Διοικητές Στρατιωτικών Αρχών.

ΠΗΓΗ: neakriti.gr

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Τέτοιους ΔΕΑ και στρατιώτες, τέτοια στελέχη, χρειαζόμαστε και θέλουμε. Μπράβο στον ΔΕΑ και πιο πολύ εύγε στην οικογένεια του που ανέθρεψε έναν γνήσιο Έλληνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο στους Διοικουντες της ΣΕΑΠ, που γαλουχουν τους αξιωματικους.μας.με αυτες τις αξιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή