Τετ α τετ με νόημα του Α/ΓΕΝ με Ναύαρχο Αποστολάκη λίγο πριν τις κρίσεις Αρχηγών-Τι συζητήθηκε

Τετ α τετ με νόημα του Α/ΓΕΝ με Ναύαρχο Αποστολάκη λίγο πριν τις κρίσεις Αρχηγών-Τι συζητήθηκε

ΦΩΤΟ Αρχείου από την άσκηση ετοιμότητας «ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ» τον Μάρτιο 2019. ΥΕΘΑ Ε. Αποστολάκης και Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ. Πηγή: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Σύμφωνα με χθεσινό (17/01/2021) δημοσίευμα της «ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»:

ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ δείπνο, με μπόλικο στρατιωτικό και πολιτικό μενού, έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη στο οίκημα του Αρχηγού του Πολεμικού Ναυτικού, Αντιναυάρχου Στυλιανού Πετράκη, στον Σκαραμαγκά.

Το τραπέζι παραχωρήθηκε προς τιμήν ενός προηγουμένου ενοίκου του οικήματος του Ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη, πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας και νυν επικεφαλής του τομέα άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ. Ίσως δεν είναι τυχαίο ότι το τετ α τετ των δυο ανδρών έγινε λίγες μόλις ημέρες πριν από την επικείμενη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ (έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Πέμπτη) για τις κρίσεις των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων όπου η ονοματολογία δίνει και παίρνει.

Σύμφωνα με τα σχετικά σενάρια, συζητήθηκαν αποστρατείες Ναυάρχων, οι οποίες ενδεχομένως να προκαλέσουν προβλήματα στην ηγεσία του Αρχηγού του Ναυτικού στη θέση του, με κάποιους μάλιστα να μιλούν ακόμα και για κίνδυνο της παραμονής του στην κορυφή της στρατιωτικής πυραμίδας του Ναυτικού. Τη δική της σημασία, εξάλλου, έχει η πρόσφατη διακομματική συναίνεση στη Βουλή, στο πλαίσιο της έγκρισης των τριών συμβάσεων για την προμήθεια των γαλλικών μαχητικών Rafale από τη χώρα μας.

Το συγκεκριμένο σενάριο θέλει τον νυν Αρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού και τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας να διαμεσολαβούν, ώστε τους δύσκολους μήνες (οι οποίοι ενδεχομένως να είναι προεκλογικοί), αφενός λόγω των οικονομικών προβλημάτων που θα προκύψουν ως συνέπεια της πανδημίας, αφετέρου λόγω των εξελίξεων στα Ελληνοτουρκικά (επανεκκίνηση των διερευνητικών επαφών στις 25 Ιανουαρίου), να διαμορφωθούν οι συνθήκες δημιουργίας των κατάλληλων διαύλων επικοινωνίας μεταξύ της κυβέρνησης και του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Οι φήμες, άλλωστε, περί συγκυβέρνησης δίνουν και παίρνουν, καθώς οι εξελίξεις είναι απρόβλεπτες. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μέτρα ασφαλείας στον περιβάλλοντα χώρο του οικήματος του Αρχηγού ήταν πολύ αυστηρά, και εξαιτίας τους στελέχη του Ναυτικού φέρεται ότι ανέβηκαν έναν μίνι... γολγοθά.

ΠΗΓΗ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 17/01/2021 - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.gr]

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Γεύματα, νεύματα, μυθεύματα, μπερδέματα, γι'αυτό είμαστε 200 χρόνια μετά την απελευθέρωση, "βλακανική δημο....κάτι". Τελικά δεν υπάρχει σωτηρία από πουθενά αυτής της χώρας. Οι Τούρκοι κανουν πάρτι και εμείς κρίνουμε τις τύχες της χώρας με γεύματα, νεύματα και ότι προκύψει από φημολογούμενες συγκυριακές συγκυβερνήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΕΝΩ Ο ΑΛΛΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΒΟΥΤΙΧΤΗΣ.Ο ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΕΝΩ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ ΕΠΙ Ν.Δ.(ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ).........ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ΄?ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ? ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ Ή ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΑΠΟΤΑΞΗ?ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ Ο ΣΗΦΗΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ.ΕΤΣΙ ΠΕΤΡΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή