Αλλαγή του χρόνου στο Ε.Φ. Φαρμακονησίου για τον ΥΦΕΘΑ Αλκ. Στεφανή (9 ΦΩΤΟ)

Αλλαγή του χρόνου στο Ε.Φ. Φαρμακονησίου για τον ΥΦΕΘΑ Αλκ. Στεφανή (9 ΦΩΤΟ)

Πρωτοχρονιά στο Φαρμακονήσι για τον ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς μετέβη αρχικά στην Κω, όπου επισκέφθηκε το Στρατηγείο της 80ής Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΑΔΤΕ), το 282 Τάγμα Εθνοφυλακής (282 Μ/Κ ΤΕ) και το Λιμεναρχείο Κω, για να ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (ΛΣ – ΕΛΑΚΤ).

Στη συνέχεια, μετέβη στο Φαρμακονήσι για να υποδεχθεί το Νέο Έτος μαζί με τα στελέχη και τους οπλίτες θητείας στο Επιτηρητικό Φυλάκιο (ΕΦ) «ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙΟΥ», όπου και διανυκτέρευσε.

Την Πρωτοχρονιά επισκέφθηκε τους Λειψούς, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Φώτη Μάγγο, παρακολούθησαν τη Δοξολογία και συνομίλησε με Εθνοφύλακες του νησιού.

Τέλος, μετέβη στο Στρατηγείο της 79 ΑΔΤΕ, στη Σάμο, όπου αντάλλαξε ευχές με τα εν υπηρεσία στελέχη.

Καλή χρονιά με υγεία, επιτυχίες, αισιοδοξία και δύναμη.

Κλικ για μεγέθυνση:


Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

  1. Μπράβο ο Άλκης, υπέρ μάχιμος! Δεν είναι σαν κάτι υπουργούς μέσα από το γραφείο με την γραβάτα! Πολύ σωστή η επιλογή του Πρωθυπουργού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγκρίνω και επαυξάνω, τα σωστά και δίκαια να γράφονται, άντε γιατί πολύ χολή στάζουν μερικοί.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ, όλοι έχουν κάτι να επιδείξουν για όταν το θα το φέρει η ανάγκη για επανεπιλογή.

      Διαγραφή
  2. Είδε ότι δεν χώραγε στα φλας στην μητρόπολη και έκανε λαϊκίστικη επίσκεψη για να καρφώσει τους ατσαλάκωτους βουλευτές και φυσικά να πάρει τα φλας που ήθελε. Δεν τον σώζει τίποτα. Ο Μητσοτάκης αλλάζει ΥΕΘΑ και ΥΦΕΘΑ, για αυτό πήγε στη Λέσβο μόνο παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ. Ο ΥΕΘΑ στο Ανάπτυξης και ο ΥΦΕΘΑ στο κύκνειο άσμα του. Το 2021 μπήκε με το δεξί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί να τους αλλάξει;; Επειδή προερχόμαστε από το χώρο των ενόπλων δυνάμεων και έχουμε άποψη, γιατί φάγαμε τα νιάτα μας στο Στρατό, μέχρι τώρα κανείς ΥΕΘΑ η ΥΦΕΘΑ, δεν ήταν σαν αυτούς.Ο Παναγιωτόπουλος είναι άλλο,ο Αλκιβιάδης άλλο.Ειναι σημαντικό ο πολιτικός προϊστάμενος, να επισκέπτεται τις μονάδες και τα φυλάκια και να βλέπει τα προβλήματα η να εμψυχώνει γιορτινες μέρες το προσωπικό στα Μικρονησια και στα σύνορα. Από αυτή τη θέση του Στεφανή πέρασαν πολλοί και είδαμε τι κάνανε.Προσωπικα δεν τον γνωρίζω, ούτε ποτέ τον έχω δει από κοντά.Τώρα είναι κάποιοι που θέλουν να τον κατηγορήσουν και να βγάλουν χολή εναντίον του,ας τον κατηγορήσουν.Αλλα αυτός ο άνθρωπος πιστεύω ότι είναι φτιαγμένος για αυτό που υπηρετούσε και υπηρετεί.Ποτε δεν καθόταν ούτε κάθεται στο γραφείο του και είναι μεγάλος γνώστης για την άμυνα.

      Διαγραφή
  3. Είναι φτιαγμένος για αυτό που υπηρετούσε και υπηρετεί. Τον εαυτό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι απόψεις είναι σεβαστές.Το αν υπηρετεί τον εαυτό του, μήπως οι προηγούμενοι τι υπηρετούσαν η οι επόμενοι τι θα υπηρετούν; Το θέμα είναι ότι ο Άλκης βγαίνει και λίγο από το γραφείο και κάνει και καμιά γύρα.Οι προκάτοχοι του με αυτόν είχαν τεράστια διαφορά, νομίζω.

      Διαγραφή
  4. Τελικά οπότε υπάρχει ανάρτηση για τον συγκεκριμένο κύριο, οι απόψεις διίστανται από το +άπειρο έως το - άπειρο. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η μυωπία θεραπεύεται εύκολα, πάντως όχι με μαϊμού φακούς από αυτούς που δίνουν στο μετρό της Μεσογείων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή