Προβλήματα σε πρόωρες αποστρατείες ΕΠΟΠ-ΕΥ-Αμετάθετο-Ωράριο-40ωρο: Τι πρέπει να γίνει (ΒΙΝΤΕΟ)

Προβλήματα σε πρόωρες αποστρατείες ΕΠΟΠ-ΕΥ-Αμετάθετο-Ωράριο-40ωρο: Τι πρέπει να γίνει (ΒΙΝΤΕΟ)

Προβλήματα στις συντάξεις και πρόωρες αποστρατείες ΕΠ.ΟΠ. και προτάσεις για άμεση λύση. Συνάδελφοι Ελαφράς Υπηρεσίας βρίσκονται με μειωμένες αποδοχές και χωρίς προαγωγές. Πως μπορεί να λυθεί το πρόβλημα με τις μεταθέσεις των Στρατιωτικών.

Τι πρέπει να λυθεί άμεσα στις συντάξεις των Στρατιωτικών. Πως πρέπει να εφαρμοστεί το 40ωρο σε συνάρτηση με το Ασφαλιστικό-Συνταξιοδοτικό. Προβληματισμός με τους ξαφνικούς θανάτους συναδέλφων το τελευταίο διάστημα.

Τι πρέπει να γίνει. Και πολλά άλλα θέματα αλλά και προτάσεις επίλυσής τους στην παρουσία του Γεν Γραμματέα της ΠΟΜΕΝΣ και Προέδρου της Ένωσης Στρατιωτικών Ηπείρου Γιώργου Θεοδώρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΗΠΕΙΡΟΣ TV1.

Δείτε το BINTEO:

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Κυριοι οι αποστρατειες στα 54 ετη δημιουργουν τοσο προβλημμα ανεργιας στην νεα γενια οσο και στο αξιομαχο ΗΔΗ εχουμε κουρασμενες ηλικιες στην συντριπτικη πλειοψηφια 34-60 ετων οταν η Τουρκια εχει μεσο ορο ηλικων ΤΕΔ τα 25 ετη.
    Καποιοι πρεπει να καταλαβουν οτι οχ ρονος δουλειασ τους τελειωσε και θα δοκιμαστουν νεοτεροι με πολυ περισσοτερες γνωσεις και ορεξη για δουλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή