Απόφαση ΥΦΕΘΑ περί υγειονομικής περίθαλψης-Ποιους αφορά

Απόφαση ΥΦΕΘΑ περί υγειονομικής περίθαλψης-Ποιους αφορά

ΑΠΟΦΑΣΗ
Παροχή δικαιώματος υγειονομικής περίθαλψης στους υφιστάμενους και διατελέσαντες διοικητές και υποδιοικητές και τους συνταξιούχους πολιτικούς υπαλλήλους της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ), καθώς και στα μέλη των οικογενειών τους, στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (251 ΓΝΑ), στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως (424 ΓΣΝΕ) και στο 404 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο (404 ΓΣΝ)
ΑΔΑ: ΨΛ1Ε6-323

Άρθρο 1
Υγειονομική περίθαλψη

1. Παρέχεται το δικαίωμα της εξωνοσοκομειακής και νοσοκομειακής περίθαλψης στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (251 ΓΝΑ), στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως (424 ΓΣΝΕ) και στο 404 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο (404 ΓΣΝ) στους υφιστάμενους και διατελέσαντες Διοικητές και Υποδιοικητές και τους συνταξιούχους πολιτικούς υπαλλήλους της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ), καθώς και στα μέλη των οικογενειών τους.

2. Ως μέλη οικογένειας θεωρούνται...

Δείτε την σχετική απόφαση:

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Βέβαια, προφανώς "αποφασίζομεν και διατασσομεν", δικό μου είναι μήπως; Οι αρχηγοί συμφωνούν; Και εάν ναι, με ποιες δικαιολογίες και σκεπτικό; Τι θα πουν στο προσωπικό τους όταν δεν θα βρίσκουν εύκολα θέση; Υπάρχει λόγος που λέγονται ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΆ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΑ. Και γιατί ΜΟΝΟ σε αυτά και όχι και στο ΝΝΑ, εκεί δεν τους "παίρνει"; Αντί να δούμε τι θα γίνει που πληρώνουμε εξετάσεις και γιατρούς, συμβεβλημένα φαρμακεία κλπ, επειδή απέχουμε απο τα ΣΝ, όπως πολύ ορθά έθεσαν το θέμα οι στρατιωτικές ενώσεις, ασχολούμαστε με βλακείες. Αλλιώς μήπως να τα κλείναμε καλύτερα τα ΣΝ και τα δώσουμε γενικά στον Ελληνικό λαό να τελειώνουμε, όπως Ισπανία, Βέλγιο, Γερμανία, κ.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και πόσοι είναι περίπου όλοι αυτοί, μπορεί να μας πει κανείς; 500; 1000; 10.000; Και γιατί να "εξυπηρετούνται" ειδικά οι "συνταξιούχοι" πολιτικοί υπάλληλοι κι όχι οι "εν ενεργεία" (που θα ήταν ίσως και κάπως λογικότερο); Οι "συνταξιούχοι" ήταν αυτοί που είχαν τα κατάλληλα "κονέ"; Κι άντε τέλος πάντων, βάλατε όσους βάλατε, τους γονείς και τα άγαμα τέκνα (των συνταξιούχων) με ποία λογική τα βάλατε; Επειδή λ.χ, η μητέρα κάποιας ήταν κάααααποτε κλητήρας ή καθαρίστρια στην ΕΥΠ κι αυτή έμεινε γεροντοκόρη/άγαμη θυγατήρ θα δικαιούται εφ' όρου ζωής νοσηλεία σε στρατιωτικό νοσοκομείο; Με ποια λογική; Σε στρατιωτικό νοσοκομείο μεγάλου νησιού, πριν 2 χρόνια, ήθελα να κλείσω ραντεβού σε καρδιολόγο και το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού ήταν μετά από 3,5 μήνες, κι αυτό δεν ήταν κάποιο τυχαίο γεγονός αλλά χρονία κατάσταση! Στο νομαρχιακό νοσοκομείο του ίδιου νομού (που εξυπηρετεί 150.000 κόσμο) η αναμονή ήταν 1,5 μήνας! Φυσικά δεν είχα δικαίωμα να πάω στο νομαρχιακό νοσοκομείο (λόγω του ότι στην περιοχή λειτουργεί και στρατιωτικό νοσοκομείο) κι έτσι αναγκάστηκα να απευθυνθώ σε ιδιώτη καρδιολόγο. Εντάξει, το συγκεκριμένο νοσοκομείο δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των νοσοκομείων όπου δικαιούται πλέον νοσηλεία η συγκεκριμένη κατηγορία συνταξιούχων, δικαιούνται όμως πλήθος άλλες "ουρανοκατέβατες" κατηγορίες (και το "σόι" τους) και τελικά έχουμε φτάσει στο σημείο στα στρατιωτικά νοσοκομεία να εξυπηρετείται ο πάσα ένας "απίθανος" και οι στρατιωτικοί να αναγκαζόμαστε να απευθυνόμαστε σε ιδιώτες γιατρούς, επειδή δεν μπορούμε να βρούμε μια λογική σειρά.... Σοβαρευτείτε επιτέλους, τα στρατιωτικά νοσοκομεία δημιουργήθηκαν για συγκεκριμένο λόγο και δεν είναι (ψηφό)τσιφλίκια κανενός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή