Προκήρυξη ΕΠΟΠ: Δημοσιεύθηκαν και στο ΦΕΚ οι απαιτούμενοι τίτλοι σπουδών-Δείτε το

Μετά την ΔΙΑΥΓΕΙΑ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) δημοσιεύθηκαν και στο ΦΕΚ Τεύχος B’ 5624/21.12.2020 η απόφαση με Αριθμ. Φ.435.6/1/817380/Σ.558 για τον «Καθορισμός επιπέδου γραμματικών γνώσεων, κατά ειδικότητες, των Επαγγελματιών Οπλιτών του Στρατού Ξηράς»

Προσοχή αφορά ΜΟΝΟ τις Ειδικότητες στο ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ.

Άρθρο 1 Γραμματικές γνώσεις

1. Οι απαιτούμενες γραμματικές γνώσεις των Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.) του Στρατού Ξηράς, ανά Όπλο – Σώμα και ειδικότητα, είναι οι εξής:...

Δείτε το ΦΕΚ:


Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

 1. ΠΡΟΣ : Τους σοφούς της προκήρυξης γραμματικών γνώσεων υποψηφίων ΕΠ.ΟΠ:
  Δηλαδή το πτυχίο Μουσικής τεχνολογίας απο ΤΕΙ είναι καλύτερό από το πτυχίο του Τμήματος Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής του ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ(νυν Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων)??? που έχει βγάλει αποδεδειγμένα καταξιωμένους μουσικούς σε όλα τα είδη Μουσικών Οργάνων και είναι κορυφαίο Μουσικό ίδρυμα στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό!.
  Να υποθέσω καλόπιστα,ότι μόνο από άγνοια του Συντάκτη έγινε το ατόπημα ΠΟΥ ΔΕΝ συμπεριλαμβάνει το τέως κορυφαίο ΤΕΙ και όχι εκ προθέσεως........και ελπίζω πάραυτα έγκαιρα να διορθωθεί.........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αν έχεις υπηρέτηση σαν δόκιμος και θέλεις να πας ΕΠΟΠ τι γίνεται...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κανονικά κάνεις τα χαρτιά σου και εφόσον πληρείς τις προϋποθέσεις (όριο ηλικίας-ύψος κ.λπ.)-δες και την μοριοδότηση https://www.staratalogia.gr/2020/12/blog-post_32.html όλα καλά!

   Διαγραφή
 3. Ξέρουμε πότε θα αρχίσουμε να κάνουμε τα χαρτιά;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Υπάρχει όριο ηλικίας διότι δεν είδα πουθενά, αν και συνήθως είναι το 28ο νομίζω!

  ΑπάντησηΔιαγραφή