Βόλος: Απεβίωσε 58χρονος ιπτάμενος Ταξίαρχος ε.α.

Τελευταίο αντίο σήμερα στον Κωνσταντίνο Κατσαμάγκα από τον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 58 ετών ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία Πολεμικής Αεροπορίας ιπτάμενος Κωνσταντίνος Κατσαμάγκας. Ο γνωστός ταξίαρχος, με τις χιλιάδες ώρες πτήσης, απεβίωσε από κορονοϊό, αν και δεν αντιμετώπιζε υποκείμενο νόσημα.

Το τραγικό άγγελμα του θανάτου του σκόρπισε χθες απέραντη θλίψη.

Ο 58χρονος ήταν πολύ γνωστός και αγαπητός. Καταγόταν από τη Ράχη Κατερίνης και υπηρέτησε στην Πολεμική Αεροπορία για 35 ολόκληρα χρόνια, ενώ ήταν αεροπορικός ακόλουθος στην Κίνα για τρία χρόνια. Ήταν πολύ δυναμικός και γι’ αυτό ήταν ένας από τους καλύτερους ιπτάμενους.

Υπηρέτησε πιστά την πατρίδα με εντιμότητα, αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια. Στον Βόλο βρισκόταν εδώ και 23 χρόνια. Εδώ παντρεύτηκε και μεγάλωσε την οικογένειά του. Ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών, ενώ ευτύχησε να γνωρίσει και εγγόνι.

Από την Πολεμική Αεροπορία αποστρατεύτηκε πριν από 10 χρόνια. Στο διάστημα που ακολούθησε οι αγαπημένες του δραστηριότητες ήταν η μελισσοκομία και οι αγροτικές εργασίες.

Η κηδεία του τελέσθηκε σήμερα Τρίτη στις 10:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου. Η τελετή έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας.

ΠΗΓΗ: taxydromos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια