Επίσκεψη Στεφανή σε NNA-251 ΓΝΑ-401 ΓΣΝΑ (6 ΦΩΤΟ)

Επίσκεψη Στεφανή σε NNA-251 ΓΝΑ-401 ΓΣΝΑ (6 ΦΩΤΟ)

Επίσκεψη ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή σε Στρατιωτικά Νοσοκομεία της Περιφέρειας Αττικής

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής επισκέφθηκε την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020, το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΝΝΑ) και την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020, το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (ΓΝΑ) και το 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΓΣΝΑ). Ενημερώθηκε από τις Διοικήσεις για την οργάνωση των Νοσοκομείων στο πλαίσιο συνδρομής του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στην αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης.

Κατά την επίσκεψή του στο ΝΝΑ συνοδευόταν από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Στυλιανό Πετράκη ΠΝ, στο 251 ΓΝΑ από τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Γεώργιο Μπλιούμη και στο 401 ΓΣΝΑ από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση, καθώς και από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Υγειονομικού (ΔΥΓ) του ΓΕΕΘΑ Υποπτέραρχο (ΥΙ) Γεώργιο Τολούμη.

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Αφού δεν τον κράτησαν στο ψυχιατρικό τι να πω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τον κράτησαν γιατί δεν υπάρχει φάρμακο και θεραπεία για την περίπτωση του.

      Διαγραφή
  2. Ρε φίλε μου τα στρατιωτικά νοσοκομεία δεν χρειάζονται σελφοεπισκεψεις για να δει κάθε τυχαιος εάν εργάζονται ή παράγουν έργο. Έλεος πια με τον καθένα που θέλει προβολή στις πλάτες των σκληρά εργαζόμενων στελεχών που νοιάζονται για την υπηρεσία και την πατρίδα και δεν είναι όλη την μέρα στα φατσαμπούκια και στα σελφοκονταρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τι πήγε να κάνει εκεί ας πούμε?????
    Να δείξει το μπόι τού?????
    Αλλά όλη μέρα ξυνετε έχει να κάνει και τίποτα άλλο????
    Σου λέει ας πάω μια βόλτα...
    Πουθεναδες.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή