Επίσκεψη Α/ΓEΕΘΑ στο Πολεμικό Μουσείο-Ενημερώθηκε από τον Πρόεδρό του κ. Λιάσκο (ΦΩΤΟ)

Επίσκεψη Α/ΓEΕΘΑ στο Πολεμικό Μουσείο-Ενημερώθηκε από τον Πρόεδρό του κ. Λιάσκο (ΦΩΤΟ)

Την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος επισκέφθηκε το Πολεμικό Μουσείο στην Αθήνα και ενημερώθηκε από τον Πρόεδρό του κ. Αναστάσιο Λιάσκο και τα μέλη του Δ.Σ για την αποστολή, το έργο και τη μελλοντική του δράση.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ διαπίστωσε τη νέα πνοή και το όραμα που διακατέχουν τις δράσεις του Πολεμικού Μουσείου και εξέφρασε τις ευχαριστίες του για το έργο που επιτελείται, όντας σίγουρος ότι υπό τη νέα Διοίκηση (Πρόεδρο και Διοικητικό Συμβούλιο) θα αντιμετωπισθούν με επιτυχία και καινοτόμες ιδέες τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί μεταξύ άλλων και λόγω της πανδημίας.

Τέλος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το προσωπικό θα εκπληρώσει τον στόχο του Πολεμικού Μουσείου, ο οποίος είναι να αφήσει ισχυρό αποτύπωμα στην Ελληνική κοινωνία, προβάλλοντας την πολεμική ιστορία της Ελλάδας από την αρχαιότητα μέχρι το πρόσφατο παρελθόν και να διαδραματίσει πρωτεύοντα πολιτιστικό ρόλο στη σύγχρονη εποχή.

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Από Μέραρχος και Διευθυντής Ειδικών Δυνάμεων στο Μουσείο! Η αποστρατεία θέλει αξιοπρέπεια και ψυχική δύναμη. Αυτή είναι η σημερινή κατάντια των εα. Μια καρέκλα και ας είναι από ψάθα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό που βλέπουμε, με σημειολογική σημασία, είναι τον ΑΓΕΕΘΑ, τον πρόεδρο του μουσείου, όμως και κάτι ξεκάρφωτους που φορέσαν ότι νά'ναι και απρόθυμα βρίσκονταν (λόγω επίσκεψης του αρχηγού προφανώς). Λίγη ντροπή δεν βλάπτει, και ναι, ΔΕΝ μπορείς να φοράς ότι νά'ναι σε επίσημη επίσκεψη (και μάλιστα του ΑΓΕΕΘΑ) και να μου μοστράρεις γαμπρός πρώτη μούρη, καλύτερα να κρύβονταν ή ας πήγαιναν να βοηθήσουν στο πάρκινγκ. Strange days indeed.
    ΥΓ: Κε Αρχηγέ, πολύ φιλικά και με σεβασμό στον θεσμό και στο πρόσωπο, ο ποιητής είπε "......μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου, μες στες πολλές κινήσεις κι ομιλίες ......πηγαίνοντάς την, γυρίζοντας συχνά κ' εκθέτοντάς την στων σχέσεων και των συναναστροφών....."

    ΑπάντησηΔιαγραφή