Τελετή Επίδοσης Ξιφών σε Αξιωματικούς της ΠΑ (ΦΩΤΟ)

Τελετή Επίδοσης Ξιφών σε Αξιωματικούς της ΠΑ (ΦΩΤΟ)

Την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020, πραγματοποιήθηκε, στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ), στην αίθουσα «Αντισμήναρχος (Ι) Μαρίνος Μητραλέξης», η τελετή επίδοσης ξιφών σε Αξιωματικούς της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), οι οποίοι προέρχονται από τις τάξεις των Υπαξιωματικών, από τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΑ, Αντιπτέραρχου (Ι) Γεώργιου Μπλιούμη.

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Η Ελλάδα καίγεται και αυτός το βιολί του, τελετές και φωτογραφίες. Θετικό είναι ότι πήγε σε μονάδα εκτός Στρατού. Πάντως στο ναυτικό δεν πατάει. Τον έχουν επικηρύξει με το σώμα των υπαξιωματικών που ήθελε να κάνει. Σε όλα τα θέματα του ΥΠΕΘΑ τον έχουν απέξω γιατί είναι ανίκανος και ανακατοσούρας. Έρχεται σαρωτικός ανασχηματισμός και ο νέος ΥΦΕΘΑ είναι εκλεγμένος βουλευτής με εμπειρία στα επιχειρησιακά θέματα για να βοηθήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μερικούς οι λέξεις αυτοκριτική, αυτογνωσία, αιδώς, μέτρο, αυτοσυγκράτηση κλπ, μάλλον δεν τους εκφράζουν. Μερικοί νομίζουν ότι είναι ευφυείς, ενώ δεν καταλαβαίνουν ότι είναι αντιπαθείς σε όλες τις ΕΔ και τα στελέχη τους ( εκτός αυτών που βολεύτηκαν φυσικά, ή και αυτών που περιμένουν ακόμη). Το να είναι κάποιος τυχαίος και τυχάρπαστος δεν τον κατατάσσει αυτομάτως σε περίοπτη θέση, όσα φτυχία και μεταφτυχιακά να κατέχουν από πανεπιστήμια οπως το Χάφταρντ κ.α.

      Διαγραφή
  2. Γιατί ρε παιδιά δεν το δίνουν το ξίφος όταν πρέπει???
    Τώρα θα ψήνουνε μπριζόλες στο τζάκι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή