Έβρος: Τρεις «Πύργους» ηλεκτρονικής παρακολούθησης ύψωσαν οι Τούρκοι λόγω κατασκευής φράχτη στην Ελληνική πλευρά (ΦΩΤΟ)

Έβρος: Τρεις «Πύργους» ηλεκτρονικής παρακολούθησης ύψωσαν οι Τούρκοι λόγω κατασκευής φράχτη στην Ελληνική πλευρά (ΦΩΤΟ)

Τρεις «Πύργους» ηλεκτρονικής παρακολούθησης, ύψους άνω των 50 μέτρων, ύψωσαν στην περιοχή των Φερών το τελευταίο χρονικό διάστημα οι Τούρκοι, λόγω της κατασκευής του φράχτη από την ελληνική πλευρά.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, πρόκειται για τρεις κατασκευές που έχουν επάνω κάμερες και άλλα μηχανήματα παρακολούθησης και έχουν τοποθετηθεί ήδη σε τρία σημεία. Στον Πόρο, την περιοχή Τσιρώζη και το Μελισσοκομείο, εκεί όπου έχουν ξεκινήσει ήδη οι εργασίες κατασκευής του φράχτη που θα έχει συνολικό μήκος 27 χιλιόμετρα και ήδη γίνονται χωματουργικές κυρίως εργασίες για την διαμόρφωση του χώρου. Μάλιστα πολύ γρήγορα κινήθηκε η τουρκική πλευρά και έστησε όλο αυτό το σύστημα.

Οι καλά γνωρίζοντες την περιοχή αλλά και το συγκεκριμένο σύστημα παρακολούθησης, λένε πως τόσο το ύψος των συγκεκριμένων «Πύργων» που και οι τρεις είναι παρόμοιοι με αυτόν που δημοσιεύουμε και έχουν όλοι δίπλα τους στρατιωτικά φυλάκια, οι Τούρκοι μπορούν να βλέπουν και να καταγράφουν τα πάντα. «Έχουν τη δυνατότητα να μας βλέπουν και τι ακριβώς κάνουμε μέσα στα σπίτια μας», εξηγεί χαρακτηριστικά ένας κάτοικος του Πόρου.

Όπως έχει ήδη γράψει το Evros-news.gr και αυτή η αντίδραση, δείχνει τον εκνευρισμό των Τούρκων από την κατασκευή του φράχτη. Μάλιστα έχουν συγκεντρώσει αρκετές στρατιωτικές δυνάμεις για να ελέγχουν την περιοχή και την πρόοδο των εργασιών, ενώ σημαντική στρατιωτική παρουσία υπάρχει και απ’ την Ελληνική πλευρά.

ΠΗΓΗ: evros-news.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια