Αναρτήθηκαν τα τέλη κυκλοφορίας για το 2021-Τυπώστε τα με ή χωρίς κωδικούς TAXISnet (ΦΩΤΟ)

Αναρτήθηκαν τα τέλη κυκλοφορίας για το 2021-Τυπώστε τα με ή χωρίς κωδικούς TAXISnet (ΦΩΤΟ)

Αναρτήθηκαν τα τέλη κυκλοφορίας για το 2021. Ηλεκτρονική πληρωμή με QR Code

Το φετινό ειδοποιητήριο, που είναι διαθέσιμο από σήμερα για τους ιδιοκτήτες οχημάτων για να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας 2021, περιλαμβάνει και έναν QR Code.

Σκανάροντας τον κωδικό αυτό, οι φορολογούμενοι μπορούν να πληρώνουν εύκολα τα τέλη, μέσω mobile banking, χωρίς να γράφουν τον κωδικό πληρωμής και το ποσό.

Η ΑΑΔΕ συνιστά στους υπόχρεους να ακολουθούν τη συγκεκριμένη διαδικασία, αποφεύγοντας την επίσκεψη στα υποκαταστήματα των τραπεζών και των Ελληνικών Ταχυδρομείων. Όμως, και οι πολίτες, οι οποίοι δεν είναι εξοικειωμένοι με το διαδίκτυο και επισκέπτονται τις τράπεζες για να πληρώσουν, μπορούν να κάνουν χρήση του QR Code στα μηχανήματα αυτόματων πληρωμών.

Υπενθυμίζεται ότι υπάρχει πάντα και η δυνατότητα πληρωμής μέσω web banking, που από φέτος πραγματοποιείται μέσω κωδικού RF, για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία.

Για να λάβετε το ειδοποιητήριο των τελών κυκλοφορίας, ακολουθείτε την εξής διαδικασία:

1) Με την χρήση των προσωπικών κωδικών ΤaxisNet κλικάροντας ΕΔΩ ή απευθείας ΕΔΩ, όπου μπορείτε να τυπώσετε τα έντυπα τελών κυκλοφορίας, καθώς και την Αναλυτική Κατάσταση Οχημάτων:

Κλικ για μεγέθυνση:


2) Χωρίς την χρήση των προσωπικών κωδικών ΤaxisNet, με χρήση ΑΦΜ και Αριθμού Κυκλοφορίας Οχήματος, κλικάροντας ΕΔΩ ή απευθείας ΕΔΩ.


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΕΛΩΝ ΜΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ . 4 ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΦΕΤΟΣ , ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ . ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΜΙΛΑΕΙ . ΒΕΒΑΙΑ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ "ΞΥΠΝΙΟΙ" , ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΜΕΡΗ , ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΕΡΑ ΠΑΤΕΡΑ
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΗ ΜΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ , ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ , ΕΝΙΟΤΕ , ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ......... ΑΨΟΓΑ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙ-ΣΟΥΜΕ ΑΠΤΟΗΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή