ΣΑΝ: Ορκωμοσία 18 Νέων Αξιωματικών

ΣΑΝ: Ορκωμοσία 18 Νέων Αξιωματικών

Την Τρίτη 03 Νοεμβρίου 2020, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος παραβρέθηκε στην τελετή ορκωμοσίας νέων Αξιωματικών Νοσηλευτικής, την οποία τίμησε με την παρουσία της η Α.Ε. Προέδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κα Κατερίνα Ν. Σακελλαροπούλου, η οποία και επέδωσε τα ξίφη στους ορκισθέντες Αξιωματικούς.

Στην τελετή η οποία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ), στον Βύρωνα Αττικής, παρέστησαν ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γεώργιος Ε. Πατούλης, αντιπροσωπείες Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και εκπρόσωποι των Πολιτικών, Ακαδημαϊκών και Θρησκευτικών Αρχών.

Από τη Σχολή αποφοίτησαν συνολικά δεκαοχτώ Αξιωματικοί, από τους οποίους κατανέμονται εννέα στο Στρατό Ξηράς, τέσσερις στο Πολεμικό Ναυτικό και πέντε στην Πολεμική Αεροπορία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, υπήρξε πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας, λόγω COVID-19.

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Και έτσι σταδιακά ψάχνεις γιατί δεν επαρκεί ο κόσμος στα νοσοκομεία και έρχεται ως λύση σωτηρίας η πρόσληψη πολιτών (έτοιμων νοσηλευτών , ιατρών κλπ κλπ)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή