32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών: Παραμένει στη Νέα Ιωνία και ενισχύεται επιχειρησιακά

Η 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών παραμένει στη Νέα Ιωνία και ενισχύεται επιχειρησιακά μετά τις αποφάσεις για τον μόνιμο ελλιμενισμό αρματαγωγών στο λιμάνι του Βόλου. Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ σε συνάντησή του με τον βουλευτή Χ. Μπουκώρο υπογράμμισε πως «απόφασή μας για ενίσχυση της Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, με έδρα τον Βόλο, υπαγορεύεται από καθαρά επιχειρησιακούς λόγους. Η γεωγραφική θέση της περιοχής και η ύπαρξη συγκεκριμένων μονάδων στο κέντρο της Ελλάδος καθιστούν την απόφασή μας αυτή επιβεβλημένη»

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ενημέρωσε τον βουλευτή Μαγνησίας για τις τελευταίες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου. Ο βουλευτής Χρήστος Μπουκώρος στο τέλος της μακράς συνάντησης ευχαρίστησε θερμά τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ για την ενημέρωση και προέβη στην εξής δήλωση: «Η πίστη μας στο αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων είναι ακλόνητη».

«Αναφορικά με τα όσα ο Αρχηγός μού ανέφερε για την 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών, αποτελούν μια προσωπική δικαίωση για τα όσα σθεναρά υποστήριζα από το 1996 ως δημοσιογράφος και τα τελευταία πέντε χρόνια ως βουλευτής. Η απόφαση της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων αποτελεί ταυτόχρονα και μία αποστομωτική απάντηση σε όσους αστήρικτα, τόσα χρόνια, διατράνωναν ότι τα κριτήρια παραμονής της Ταξιαρχίας στον Βόλο είναι καθαρά τοπικιστικά και ότι γίνεται το χατίρι κάποιου ή κάποιων βουλευτών.

Είναι πλέον υποχρέωση της τοπικής κοινωνίας, όλων μας, κοινοβουλευτικών, Οργανισμού Λιμένος, Δήμου Βόλου και Περιφέρειας, να συνδράμουμε με όλες τις δυνάμεις μας, ώστε να υλοποιηθεί τάχιστα η ενίσχυση της Ταξιαρχίας, όπως η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος αποφάσισαν».

ΠΗΓΗ: e-thessalia.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Επιτέλους, ένας αρχηγός που είπε τα επιχειρησιακά αυτονόητα και δεν ασχολήθηκε καθόλου με τις αρλουμπες του κάθε δημοσιογραφικού και τις σαχλαμάρες των ακόλουθων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή