Μπαίνει ρήτρα ακατάσχετου στα αναδρομικά των συνταξιούχων (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπαίνει ρήτρα ακατάσχετου στα αναδρομικά των συνταξιούχων (ΒΙΝΤΕΟ)

«Επιδίωξη είναι τα αναδρομικά των κύριων συντάξεων για το Δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα να πληρωθούν το δεύτερο δεκαήμερο του Οκτωβρίου» δήλωσε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, διευκρινίζοντας ότι υπάρχει ειδική ρήτρα ακατάσχετου.

Μιλώντας χθες (20/09/2020) σε τηλεοπτική πρωινή εκπομπή του OPEN, ο κ. Βρούτσης σημείωσε ότι, τον Δεκέμβριο, θα ακολουθήσει το δεύτερο «κύμα» αναδρομικών. Όπως είπε, τον Δεκέμβριο, θα καταβληθούν 14 μηνών αναδρομικά κύριων συντάξεων σε όσους έχουν συμπληρώσει 30 έτη και πάνω, εργασιακού βίου. «Με την ασφαλιστική μεταρρύθμιση 4670/2020, αλλάξαμε τα χαρακτηριστικά του ασφαλιστικού και το κάναμε ανταποδοτικό. Επίσης, καλλιεργούμε την ασφαλιστική συνείδηση σε όλους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΒΡΟΥΤΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν κράτησε απλά την προσωπική διαφορά. Την αύξησε κιόλας.

      Διαγραφή
  2. προσεξτε λεει, επιδιωξη ειναι, να δοθουν στο τελος του οκτωβρη...χμ..ενταξει εχει αλλους δυο μηνες ο χρονος ...♫♫♫

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν λέει Τέλος... Το 2ο 10ημερο Οκτ λέει... Να διαβάζουμε και να ακούμε καλά... Οεοεοεο

      Διαγραφή
    2. ναι σε σενα που ακους; και διαβαζεις καλα το 2ο 10ημερο, με τις οσες αναβολες εχει παρει μεχρι τωρα, σου φαινεται για αρχή του μηνα! στησε καραουλι στο ΑΤΜ απο 10 ως 20 του οκτωβρη, σιγουρα καπου εκει θα τα παρεις, στο ευχομαι δηλαδη..☺...οκ..οκ στο μεσο του μηνα 👍

      Διαγραφή
  3. Λαλίστατος και υπερφίαλος ο κ. Βρούτσης. Πάντα ανακριβής και υπουλος. Πάντα κάτι κρυφό σε βάρος μας κρυβουν τα λεγόμενα του. Απορώ γιατί ο κ. Μητσοτακης τον κραταει εκεί. Μόνο κακό κάνει σε έναν πρωθυπουργο που μάχεται νυχτα μέρα να στήσει τα χαλασματα του ΣΥΡΙΖΑ. Θυμηθείτε ότι η κράτηση του Ν. 4051 δεν θα συμπεριληφθεί στα αναδρομικά. Γιατί απλά κρίθηκε συνταγματική από το Ελεγκτικό συνέδριο. Έτσι όμως οι κρατήσεις του 4093 θα πρεπει να δοθούν από τα τελευταία του 2012 έως 16/5/2016.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστότατος, όσο για το ύπουλος δεν χωρά καμία αμφιβολία πλέον. Το άσχημο είναι ότι ακόμη και τώρα οι δορυφόροι τους, μας βομβαρδίζουν με ανακρίβειες για τα ποσά που θα μας επιστραφούν.

      Διαγραφή