Πώς οι Τούρκοι στρατηγοί αγνόησαν τον Ερντογάν – Γιατί είπαν όχι στην εντολή να βυθίσουν ελληνικό πλοίο ή να καταρρίψουν αεροπλάνο

Πώς οι Τούρκοι στρατηγοί αγνόησαν τον Ερντογάν – Γιατί είπαν όχι στην εντολή να βυθίσουν ελληνικό πλοίο ή να καταρρίψουν αεροπλάνο


Σε πλήρη ετοιμότητα είναι οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις για την αποτροπή ή αντιμετώπιση θερμού επεισοδίου μετά και την αποκάλυψη  της Die Welt για την εντολή που έδωσε ο Ερντογάν στους στρατηγούς του.

Θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο ήθελε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με την εφημερίδα Die Welt.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Ερντογάν είπε στους στρατηγούς του «βυθίστε ελληνικό πλοίο στη Μεσόγειο ή συντρίψτε ελληνικό μαχητικό αεροσκάφος».

Σύμφωνα με την Die Welt, «αν πέρναγε από το χέρι του Τούρκου Προέδρου, το ναυτικό του θα είχε βυθίσει ένα ελληνικό πλοίο στη Μεσόγειο εδώ και πολύ καιρό. Αυτό ακριβώς ζήτησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με πληροφορίες από στρατιωτικούς κύκλους» και συμπλήρωσε ότι «πρέπει να το κάνετε έτσι ώστε κανείς να μην πεθάνει».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι στρατηγοί αρνήθηκαν και τους πρότεινε να ρίξουν ελληνικό μαχητικό αεροσκάφος, φέρνοντας ως επιχείρημα ότι ο Έλληνας θα προλάβει να χρησιμοποιήσει το κάθισμα εκτόξευσης για να σωθεί. Αλλά και σε αυτή την περίπτωση εισέπραξε και δεύτερη αρνητική απάντηση.

Διότι, όπως αναφέρει η Die Welt, όταν προετοιμάζεται ένας πόλεμος, ο στρατός ακολουθεί συγκεκριμένη διαδικασία, σύμφωνα με την οποία αρχικά γίνονται συζητήσεις στο παρασκήνιο με τα εμπλεκόμενα μέρη, στη συνέχεια διεξάγονται αερομαχίες, ακολουθούν προειδοποιητικές βολές και στο τέλος η επίθεση.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ Ο ....ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ🤭😂 ΤΗΝ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ 🤭😆ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.( ΦΛΑΝΤΑΛΕΛΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΜΑΛΤΑ ΧΙΟΣ_ ΚΑΝΑΡΗΣ ΠΥΛΟΣ ΕΛΛΗ ΛΗΜΝΟΣ ΜΑΛΤΑ ΓΙΟΚ κλπ κλπ...)ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΝΑΥΑΓΙΟ😁..👎ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ 😠😡😠

    ΑπάντησηΔιαγραφή